aksoy005 Kızlar şuan 36 haftalığım bebeğim makat pozisyonda bu haftadan sonra döner mi böyle bi durum yaşayan oldu mu
Mersel2852 aksoy005 benimde aynı şekilde 28 haftadayken doğum pozisyonundaydi şuan 37 haftaya girdik makat pozisyonda :) umarım döner diye bekliyoruz :)
Htc7212 aksoy005 Instagram’da Melike yoga diye bir sayfa var orda ters olan bebeği döndürme hareketi vardı ben onu yaptım bizim bebek döndü
aksoy005 Mrvll 7. Ayda doğum pozisyonundaydı sen git son ay dön olacak iş mi şimdi tekrar dönmesini bekliyorum 😅🙈
Mrvll aksoy005 son ana kadar dönebiliyormuş bu yaramaz minnoşlar 🦥🤷 benim hiç dönmedi. Yani öyle hissediyorum hep aşağılarda. İnşallah döner bekleyelim bakalım☺️🙏
aksoy005 Mrvll kız ne aşağısı ben bariz kafasını göğsümün altında hissediyorum öyle bi bastırıyor ki😅
aksoy005 Hayalinhayali benm de yan sayılır kafası sağ göğsümün altında ayaklar sol kasığımın üstünde🤦🏻♀️
Mrvll aksoy005 aynen kafasını kaburgamda hissediyorum zaten 😃🙈 ayaklariyla tekmelerini aşağıda hissediyorum demek istedim🙈