Esramuhammet81 Kızlar bu ay çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gündesiniz belirtileriniz var mı varsa neler?? Ben 13. Gündeyim ama hiçbir belirtim yok sanırım bu ayda olmadı.
2022bebeki Esramuhammet81 Benim çok belirtim vardi göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vs ama gebe kalmadim. Bence belirti aramayın belirtisiz de hamile kalan çok su an kan verseniz zaten sonuc çıkar 🤩
M_erve Esramuhammet81 9.cu gündeyim butun belirtilerim var adet duzensizligi yasadigim icin şu gün adet olucam diyemiyorum sabah peceteye pembe şekilde kan geldi galiba adet oluyorum
Mehtapkz Esramuhammet81 merhaba bende cuma günü olmustm çatlatma iğnesi bugün 7 günüm 3 yumurtam oluşmuştu insallh tutar canım bende çok merak ediyorum insallh hepimiz hamileyizdir
Esramuhammet81 2022bebeki adetimin geçmesini beklemek istiyorum pazar günü zaten ama sabırsızlanıyorum da bilemiyorum yani Allah hayırlısını nasip etsin
2022bebeki Esramuhammet81 Siz de haklisiniz ben de mesafeliyim testlere hayal kırıklığina uğramamak için 🙈 Ben bekledim regl oldum umarimm sizinki pozitif sonuçlanır
Esramuhammet81 2022bebeki Pazar günü adet tarihim olmasına rağmen bile adet belirtimde yok ağrıyan sızlayan şişen hiçbir tarafım yok ne kadar kötü bi durum. En azından adet olcam diyebilsem
2022bebeki Esramuhammet81 Regl düzensizliğiniz mi var? Kadınlık zor regl olmak da olamamak da hepsi ayri bir sorun gerçekten. Belki de umudun bittiği yerde bir çiçek açar kim bilir
Esramuhammet81 2022bebeki Evet polikislik over var maalesef adetlerim düzensiz ama tedavi görüyorum bebek için
2022bebeki Esramuhammet81 Ben de pcosluyum reglleri düzenli olan kesimdenim ama biz de tüp bebeğe başladık bu ay :) rabbim emeklerimizi karşılıksız birakmasin
Esramuhammet81 Mehtapkz Benimde 3 yumurtam oluşmuştu. İnşallah canım sabırsızlıkla adetimin geçmesini bekliyorum