Gamze123- Hanimlar üzerinde alt acma ve ana kucağı kismi olan ayni zamanda ara kati olan en az 60 *120 ölçülerinde olan park yatak öneriniz var mi
daphnesmomm Gamze123- alt açma aparatı,ara katı ve 70*120 ebatında pierre cardin pak beşik aldık biz,henüz kullanmadım. Ama büyüklüğü gerçekten çok iyi. Sağlam,taşıması kolay bir forma sahip. Aklınızda bulunsun derim🙃
burcuruli Gamze123- joie excursion change&rock park yatak biz bunu aldık canım söylediklerin de var bunda ama ölçüsü 70×110 cm
PrensesFiona Gamze123- prego miami 8023 anne yanı park yatak aldım canım. Dediğin özellikler mevcut bebeğim 2 haftalık özellikle anne yanı özelliği olan almışım iyiki dedim. Elimi attığımla bebeğime ulaşabiliyorum.
mercimekkk41 Biz önceki hafta e bebekten kanz withme anne yanı park yatak aldık canım, ama aldığımda indirim varmış şuan bitmiş sanırım
ozlemkzl3 Ben bunu aldım baya kaliteli duruyor Fiyatıda güzel dönencesife var 70/120 https://www.civilim.com/prego-8028-maxima-oyun-parki-70-120-cm-gri
burcuruli Gamze123- iç yatak ölçüsü o şekilde diye hatırlıyorum biz yılbaşından önce almıştık tam net hatırlayamadım şuan internette o şekilde yazıyorsa doğrudur canım