Sadiye123 Merhaba Arkadaşlar bende 10 gündür kabızlık sorunu var ara ara düzeliyor aynı zamanda sancı oluyor hafif hafif acaba bebekle alakalı bi ağrı mı ikisi de karın bölgemde ve iki ağrıyı ayırt edemiyorum aynı ağrılar sanki😊Ayrıca 2 gündür adet olduğumuzda vücudumuza bi sıcaklık basar ya bunaltıcı öyleyim ya önerileriniz var mı gece yatamıyorum hiç
Melisahsendursun Sadiye123 kullandigniz bi kan hapi varmi acaba bende kabzlik cekiyirum kan hapi kullanali ara ara
Ceydadefne1 10 gun olduysa doktora git bebeginde zarar gormesin hamilelikten olabilir ama 10 gun baya cok
denizefe aynı ılacları bende kullanıyorum aynı durumdayım hamılelıkte kabızlık gaz sancısı olabılır cogu kısıde dedı doktorum ılk hamılelıgımdede aynıydı bundada aynı zamanla gecıyor
Sadiye123 denizefe aynen doktor olabilir kabızlık dedi peki nasıl gideriyorsun yediklerime de dikkat ediyorum
denizefe Sadiye123 bol su ıcıyorum bıde acı yıyorum acı yemessem tuvalete cıkamıyorum ne yazıkkı 🙄 bıde bol hareket bende bıde 4yasında bı afacan oldugundan aksamları onla bahcede top falan oynuyorum 😂