Sunay_selcuk1 21 haftalık oldum karnım hâlâ büyümedi bı fark görülmüyor normal mi acaba çok az bir fark var herkes soruyor neden diye sinir olmaya başladım sanki yalan söylüyorum hamileyim diye
gldn065807 Sunay_selcuk1 28 haftadan sonra başladı şimdi 34+3 yeni belli oluyor hamile olduğum senin vücut yapınla alakalı bazı kişilerinki daha çabuk belli olur bide benim ikinci hamilelik
TazeAnne06 Sunay_selcuk1 ben ikiz annesiyim 16. Haftadayız şuan karnım 6 aylık gibi🙈 bana göre de haddinden fazla büyük insan kırılıyo duyunca bana da aaa ne kadar büyük diyolar mesela ama sen takılma böyle şeylere canım demekki iç karnın geniş bebiş ondan kendini belli etmiyo 😊
Asena17 Sunay_selcuk1 bi anda cikiyor zaten kuzum nasil oluyorsa bende 25 den sonra bi anda cikti disari dan oyle belli oldu bide kapaliyim bol giyindigim icin hic belli olmazdi
Sunay_selcuk1 gldn065807 benim ilk hamileliğim cinsiyetimi de kız dedile,r annemler kalçadan başlar kızlar diyor kalçalarım büyüdü ama karnım da tık yok sağlıklıyız çok şükür önemli olan bu . Benim ki sadece merak işte ne zaman büyümeye başlar ki diye :)
Sweetbabyy Sunay_selcuk1 Bişey söyliyim mi cinsiyetle asla alakası yok nende aynı oldum kalçam büyüdü karnım yayvan ama erkek😂 tamamen anneyle alakalı ben anneme çekmişim 29 hafta olucaz bugün hala dışardan belli olan bir karnım yok annemde öyleymiş
Emine_eymen Sunay_selcuk1 benimde bebişi kız karnım yok 21 haftayım eşime soruyon kilo aldım mı diye alt tarafın aldıda üst aynı diyo🤣
gldn065807 Sunay_selcuk1 benimde kız canım ilk bebis erkek çıkar cikar çıktıktan sonra biraz daha geç çıksa olurdu dersin 😅
Sunay_selcuk1 Merve3402 hiç yok demiyorum ama yani başkası fark edebilecek gibi değil zaten dar şeyler giymesini sevmiyorum
Papiiii Merve3402 gazdır seninki canımm 9 haftalikda bebek daha fasulye kadadir o bilinmezki sana oyle geliyo gaz oldugundan dolayi siskinlik yaratiyoe bende 10+3üm bazen oliyor
Ozlemdrn Merve3402 banada öyle geliyor annem şimdi karninin dümdüz olması gerek diyor benim mide bi tarafta karnim bi tarafta🙄
Sunay_selcuk1 Emine_eymen ay evet bende soruyorum karnın büyüdü diyor ama yani gazım varmış gibi bı büyüklük şişkinlik diyim 😂😂😂
kahvesever__ Sunay_selcuk1 29+4 üm yeni yeni çıktı kimseyi kafana takma ve kimseyi hiç birşeye inandıracak değilsin millet neye inanırsa inansın zaten kafayı yemişler
Papiiii vesilece siskinljkden dklayi ola bilir yada kilonda fark varsa ondan kilo almis ola bilirsin bende 10 haftaligim hamile kaldigimda 61dim simdi 57.5🤦
naimegrbz Sunay_selcuk1 benimki 17 haftalık ve karnım büyüdü hamile olduğum belli kişiden kişiye değişen bişey