Ela6161 Semiha3774 test yaptiktan 10 dakika icerisinde bu sonuc ciktiysa. Daha sonrasi degerlendirilmiyor. Kuruken olusan çizgi olabilir :)
Angeell_ Semiha3774 benim de o şekilde olmuştu ve şuan 6 aylık hamileyim çok şükür 🙏🏻 Eğer 1 tane daha varsa elinde test sabah ilk idrarinle yap hemen çıkıyor benim öyle olmuştu
Semiha3774 Mimii94 iki kizim var hicbir gebelikte bende böylesini görmedim cok belirgin kafam karıştı
Semiha3774 Mimii94 yok değildi yani baktım okadar sonradan baktığımda boyleydi iş güç yaptim baktim cok şaşırdım hatta suya tuttum renk gitmiyor
Semiha3774 Mimii94 testine neden yaptım adetimi kanamali gecirmedim kahverengi lekelenme ile geçirdim üstüne mi gördüm acaba diye yaptim testi
Semiha3774 Mimii94 insallah öyle aynen hayırlısı bakalım eger negatif cikarsa bunuda yaşamış olacağım teşekkür ederim
Angeell_ Semiha3774 benim araştırmalarıma göre çıkmaz diye okudum hep ama tabi en doğrusunu Rabbim bilir🙏🏻 Bu arada teşekkür ediyorum 🤲🏻
Semiha3774 Angeell_ evet Hersey Rabbimden istemiyo değilim ama korkularım var rahimimde sarkma var ve sıkıntıli bie süreç olacak sadece rica ederim ben teşekkür ederim 🙏🌹