Pinar-25 Bugün akşam düzenli bir şekilde sancı başladı hafif şekilde biraz öncede sapsarı sümüksü bir akıntı geldi hiç böyle bişey görmedim kendimde internetten baktım sarı nişanda oluyormus varmı benim gibi olan tam 40 haftalık olduk
Gokcemcelik Pinar-25 bende yeşil sumuk gibi geldi hic akıntıya benzemiyordu bende baktım öylede oluyormus yazıyor internette doktor olmaz öyle kanlı pembe olur diyor 🤷♀️
Deletedmom72728 Pinar-25 ohaaa cidden mi benimde enfeksiyon vardı sümük rengi gibi olmuştu artık akıntı geliyordu benden iltihab gibi sonra dedin dediğinden akıyordu pıt pıt aldırış etmiyordum enfeksiyon sanıyordum ben onu begemsen Nisan gibi biseymis sancimda vardı evde öyle 3 gün geçirmiştim😱😱😱😱
Pinar-25 Gece tuvalete kalktığımda tekrar geldi anladım artık net nişan o sancılarım çok düzenli suan uykumdan kaldırıyor beni dua edin sağ saglim kavuşalım kızımla
Neslihann_ ressamistanne 33+2 de geldi sancım ve açılmamda oldu iki gün hastanede yattım şuan 35+4 üm o zamandan beri yatıyorum erken gelmesin diye ama nişanım gelmeye devam ediyor
ressamistanne Neslihann_ 2 haftadır hastanede mi yatıyorsunuz? Sancınız var mı hala nişanınız ne renk nasıl