ygmrgzrn Kızlar bugün doğum yaptım SeZaryan 38+2 bebekte solunum sıkıntısı olduğunu söyleyip yenidoğan yoğunbakımına indirdiler bunu yaşayan var mı hemen düzelme şansı var mı mesela yarın benimle taburcu olma şansı kaç
Haticesari35 ygmrgzrn ama bizim ciğerindeki suyu atamama sebebiydi hızlı nefes alıp veriyordu solunum sıkınıtımız böyleydi
Eylulsmom__ ygmrgzrn bebeğimde vardı onun için aldılar belki çıkardı kendini tölere etmesine bağlı bildiğim kadarıyla ama bizde enfeksiyon da çıktı onun için 5 gün kaldı toplam 11 gün ilaç tedavisi aldı sabah akşam git gel yaptık. İnşallah hemen alırsın yavrunu şifa diliyorum 🤍
Aysenur5 Haticesari35 bende 36.haftada 2 gün önce doğum yaptım aynı sebepten yoğunbakımda şuan biz 1 hafta kadar bekleyeceğiz muhtemelen 2.gununde cihaza bağlı olmadan solunum alıyor dediler berbat bi durum koklayıp sevemeden orada birakmak
Ezgikurtoglu Haticesari35 Merhaba entübe ettiler mi acaba bebeğizi benimki de suyu atamadığı için yoğun bakımda çok korkuyorum
ygmrgzrn Kilosu 3155 kg haftası da iyiydi sma solunum az dediler götürdüler insallah 24 saat kanı temiz çıkar da eve çıkarırlar ya
Gulcanozzz ygmrgzrn çooook ciddi bir problem değil ama gerek kan gerek akciğer filmi falan bi çekilip tedavi sürecini bilmek lazım yarın sizle beraber çıkmayabilir bunun için şartlamayın hiç kendinizi. İyi olup öyle çıksın evde bi problem yaşarsanız başedemeyebilirsiniz
Villanelle Anne karnında bebeğin ciğerleri su ile dolu ve bazen doğumda suyu atamıyorlar. O yüzden solunumu zor oluyor. 1 hafta kadar kalıp çıkacaktır
Haticesari35 Aysenur5 evet canım maalesef çok zor bi durum kimse yaşamasın bu kötü tecrübeyi bizimkide ilk damardan besliyordu daha sonra agızdan beslemişleri 5 gün tek kaldı 2 günde biz kalmıştık sütünüzü sağın bol bol
Haticesari35 Ezgikurtoglu küveze aldılar damardan beslediler daha sonra mama içirdiler beş gün tek yattı 2 gün berber kalmıstık anne bebek uyumu için korkulcak bişey yok emin olun iyi bakıyolar bebeklere canları içinde olsun
Ezgikurtoglu Haticesari35 Korkum entübe olmasından malesef hala entübe atamıyor ciğerlerindeki suyu çok korkuyorum çok