uytanebru Hamiş anneler, bugün bebeğimi ultrasonda görmeye gittim. Çok şükür kesenin içine yerleşmiş. 4 haftalık 4 günlükmüş bebeğim:) Yalnız sol böbreğimin olmadığını öğrendim. Bu bir sorun teşkil eder mi? Aynı durumu yaşayanlar var mı aranızdaa?
Minikbiranne29 uytanebru bebeğinizle alakalı bir sorun teşkil edeceğini sanmam tabi doktorunuz daha iyi bilir 🥰
uytanebru Merveonay Bende bugün bebeğimi görmeye gittiğimde çok büyük bir şok yaşadım. 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bilmiyordum. Raporumda var şimdi elimde. Üroloji doktoruda onayladı. Maalesef tek böbrekliyiim😔
Merveonay uytanebru nasıl olmuş bu peki doğuştan mı ? Yani gebelikte sorun olacağını sanmıyorum bugüne kadar hayat kaliteni bile etkilememiş vücudun o düzene alışmıştır artık ama nasıl şimdiye kadar ortaya çıkmadı çok ilginç canım
uytanebru Merveonay Doktor doğuştandır dedi. Çünkü sonradan olmuş olsa ezik büzük küçük bir böbrek görürdük. Fakat hiç yok dedi. Farkedilmemiş sadece. Beni hiç etkilemedi şu güne kadar. Tek dileğim bebeğim sağlıklı doğsun. Bir sorun teşkil etmesin yeter benim içiin🙏
uytanebru iki-bebekannesioluyor Üroloji doktoruna gittim zaten. Doktorum sadece ultrasonda farkedince daha detaylı baktırmam için Üroloji doktoruna yönlendirdii.
Merveonay uytanebru genede bir dahiliyeye git ya doğum doktorunun böyle birieyi fark etmeside tuhaf ne işi var böbrekle
Rumik uytanebru bilmiyorum rahim filmi daha önce çekildiniz mi benim sağ tupum oluşmadığı için doğuştan yarim rahiiyim rahim filmde ortya cikti bana doktorum sag bobregiminde olmama ihtimalini soylemisti hiç baktırdım mi demişti ama vardı çok şükür genelde sag tup olmayınca sag bobrekte olmuyormuş ya da sol için de aynısı geçerli
uytanebru Rumik Sağ böbreğimede bakıldı rahimimede. Gayet sağlıklı sağ böbreğim. Sadece soldaki böbreğim yokmuş o kadaar.
uytanebru Mimii94 Evet inanın bende çok şaşırdım. Ee annem köyde zaten beni büyütmüş. Detaylı ultrason deseniz yok. Zaten doktorlar deseniz çok incelemiyor. Büyüdükçe de ultrasona gireceğim bir durum olmadı. İlk hamileliğimde farkedildi. İşte nereden nereyee☺️
uytanebru Merveonay Yok doğum doktoru sadece ultrasonda bebeğime bakarken göremediğini söyledi. Ama benimle Üroloji doktoru ilgilendi. Doktorum yönlendirdi yani. Bende doğum doktorum öyle diyince ne alaka dedim ama zaten kendisi bakmadı bu duruma, tekrar bir kontrol ettiririim.
uytanebru Mimii94 Evet hiç farketmemişim bile. Hamileliğimde de bir sorun teşkil etmesin başka hiçbir şey istemiyorum. Hamile annelerin duaları kabul olurmuş. Dua etmeniz yeterli benim içiin☺️🙏