Canan-02 Mrb kizlar foruma ilk kez yazıyorum 7 gün gecikme olunca eczaneden test alıp yaptım ve çok silik çizgi çıktı başına böyle bı durum gelen var mı sağlık ocağına gitsemmi yoksa daha erken mi teşekkürler şimdiden tüm cevaplar için.
Gny18 Canan-02 benim de oyle oldu ilk önce soluk 2 cizgi. Gecikmem 12 gun oldugunda tekrar test yaptim o zaman tam belli oldu. Bi kac gun bekle tekrar test yap sonra saglik ocagina git garanti olsun. Alttan muayene falan isterlerle sakın yaptırma. Hamileysen selametle gelsin bebegin
fk3458 Canan-02 çizgi görülür gibiyse zaten var demektir ama çok silik deyince bakayım dedim sen her ihtimale karşı kan testi ver canim büyük bir ihtimal zaten var 😍 ama emin ol en azından gidip şimdiden hayırlı olsun inşallah
Gny18 Canan-02 isteye bilirler ama yaptırmamamı öneririm bebek tutunana kadar dikkatli ol agir falan kaldırma. Bazi devlet hastaneleri ilk aylarda yapiyormus maalesef alttan muayene.
Canan-02 Teşekkürler hanımlar pazartesi vericem sadece sabah aliniyomus kan geç kaldım şimdi dersim vardı ins pazartesi gidip vericem