ArenAsilmomm Diş ağrım var tuzlu su, zeytin, sarımsak parol hepsini denedim. Geçmiyor. Parolu 2 saat önce içmiştim şimdi bir tane daha içsem birşey olur mu? Çok kötüyüm
Erol ArenAsilmomm Allah yardımcın olsun aynısını bende yaptım gecmedı vala günde dört beş tane atardım
tugbaacng ArenAsilmomm tuz ile sirkeyi karıştırıp ağzınızda biraz tuttuktan sonra gargara yapın, geçmiş olsun
Anne28 Gecmis olsun bende de aynı sorun var doktor bana antibiyotik verdi günde 1 tane ondan içiyorum ama parol da eczana de bana 6 saat de 1 ama ağrın olmazsa içme dediler tuzlu su da ılık suyla dene daha faydasini görürsünüz inşallah ArenAsilmomm
tugbaacng ArenAsilmomm normal yemek tuzuyla mı yaptınız? Benim babamın çok diş ağrısı oluyordu, yemek tuzu işe yaramıyordu ama kaya tuzu çok iyi geliyordu.
ilginsolakk Diş etinize bi miktar diş macunu sürüp beklettiğinizde güzel sonuç alırsınız. Aynı zamanda yanağınıza jel buzlardan alıp koyun bi miktar uyuşma sağlar.
Sibel3479 Bende aynı ağrıyı çekiyorum ama 2 tane üst üste attım ben bı defaya mahsus dayanamadım için yinede önermiyorum ne yaparsam geçmiyor hatta tuzlu su vs. Bunlar dahada beter ediyor sonrasında
mercimeginannesiiii Sibel3479 2. Trimester da diş tedavisi yapılabiliyor 1 ve 3 te yapmıyorlar diye biliyorum. Ama yine de dayanılamayacak kadar ağrı vs olursa doktora gidilmeli bence. Benim ağrım geçmezse gitmeyi düşünüyorum.
mercimeginannesiiii ArenAsilmomm 30. Haftada nasıl bir güncelleme geliyor anlamadım ki.. Ben de 30+6 oldum. Bugün felaket diş ağrım var. Karanfil attım ağzıma iki tane ağrıyan yerle hafif bastırarak iki saat kadar beklettim. Epey hafifletti denemediysen tavsiye ederim.
nilufer132 30 haftalığım dr her türlü diş işlemi yaptırabilirsin dedi ve diş doktoruna onay kağıdı yazdı beş gün önce dişime kanal tedavisi yapıldı geçici dolgu konuldu bir hafta sonra yine gel biraz daha kanal tedavisi yapalım dedi dr sonra kalıcı dolgu konulucak sadece dişime sprey sıkıp işlem yaptı dayanabilirsen yavaş yavaş yapayım dedi iğne yapmak istemedi