Tugba-A Son trimester da popo üstünde bir tane et beni oluştu ve onun kenarlarında bir iki tane daha oluşuyor sanki yaşayan var mı ?
Reyhan35 Tugba-A popo üstünde derken tam olarak neresi acaba benim makat girişinde vardı sigildi büyüyordu çok aldırdım geçen 26 haftalık hamileyim doğurmadan dikiş yedim 🤦♀️
Erol Tugba-A benim göbek deliğimde çıktı ilk oğlumda ama düşmedi şimdi hamileyim hala var doktoruma aldırmak ıstedıgımi söyledim zararı yok bir şey olmaz dedı görsennsallanıyor hatta
Tugba-A Reyhan35 makat girişi değil ama yakın oraya et beni ve çevresinde bir kaç tane daha oluşmaya başlıyor
Mihrimhb Benim boynumda et benleri çıktı kilo aldıkça belli oldu ilk hamileliğimde de öyle çıkmıştı Doğumdan sonra kilo verince geçti şimdi yine var umarım Doğumdan sonra geçer
Tugba-A Mihrimhb yaa inşallah benimkide geçer evet bende bir anda kilo aldım 35 haftalık hamileyim internette okudum et beni kilo almadan dolayı da olusurmus hamilelikte ama birde size sormak istedim siğil değil et beni bazıları karıştırıyor ikisi farklı şey
Mihrimhb Tugba-A valla ilk Doğumdan sonra sözde ha gösterdim göstercem derken zamanla baktım geçmiş şimdi yine baktım çıkmış rahatsız ediyor bazen saçım takılıyor çok canımı yakıyor 2 3 tane var ama öyle büyük değiller