Kızlar ben daha o konuları bile girmemek istememişken geçen abim geldi yengem felan ablam annemde buluştuk gittigimede biraz pişmanım laflarından dolayı şimdi evin tek oğlu abim bizde iki kız yer konusu açtılar babam felan ordan yengem atladı işte ben annemden yer almam erkek kardeşimin hakkına girmem falan ama yarın bigun evlensin ozaman görücez bize çaktırıyor yani ben kusura bakmasın kimleri görüyoruz abimemi guvenicem 1 ev istiyorum benimde yavrum var ablamda öyle diyor 1 apartman sonra işte sakasina abime takildim enkucukleri benim dedimki sen ablama para gönderiyorsun banada gönder rabbime şükür eşimin durumu çok iyi kimseye muhtaç değiliz ordan yengem atladı senin fırının var işte sen ne hakla istiyorsun bende dedim sana nooluyo hayırdır dedim ya ağıllık bişeyin yok ama ben o pisliklerin eline çocuğumun hakkını bırakamam onlar sanıyo ben safım ama yemem yani cevaplarinizi bekliyorum siz olsanız nabarsiniz ama lütfen önyargılı davranmayın ben yerimi yengeme nasıl bırakim kadın resmen para asigi