Sibel3479 Detaylı ultrasyonda kalp parlaklığı görüldü her doktor fazla bişey diyo diğer herşey normal çocuğun bendede yüksek tansiyon varmış bunlarla karşılaşan varmı ?
SunnyG Bildiğim kadarıyla yaygın bir durum be ilerki haftalarda düzeliyor. Bununla ilgili çok konu okudum.
Sibel3479 SunnyG umarım kimileri down sendromu diyor kimileri kalbinde Allah korusun delik vs. Olabilir diyor 2′li testinde kacirdim
gozdealtan Benimkinde de vardi, yaninda ekstra baska bulgu gormedigi icin onemli olmadigini soyledi. İlerki haftalarda bakti, kaybolmustu parlaklik. İcinizi ferah tutun 🙏
Sibel3479 gozdealtan ay çok teşekkür ederim ben ikili teste girmedim haftam geçtiği için tekrarda giremedim detaylı ultrasyonda acaba nasil baktirdiniz tekrar
SunnyG Sibel3479 kaçıncı haftadasın? Dörtlü tarama biraz daha geç yapılıyor ya belki onu kaçırmamışsındır
gozdealtan Sibel3479 detaylida soylemişti. Sonra ben 35. Haftamda normal ultrasonda doktor bakarken sordum dedim detaylida kalbinde parlaklik gormustu simdi de gozukuyor mu dedim bakti yok dedi. Detayli ile bormal ultrason bence ayni şeyin laciverti ya para koparmak icin detayli demisler
Zuzu04 Detaylı ultrasonda doktorum kalbin sol kısmında hafif bi parlaklık var dedi. Genelde asya kökenli bebeklerde görülen birşeymiş tek başına bi anlam ifade etmez dedi eğer bununla beraber taramalarınızda down sendromu riski varsa onunla beraber değerlendirmeli dedi ama geçici bi durum olduğunu düşünüyorum endişe etmeyin dedi. Ben kafama taktım yeğenimin kalp doktoruna sordum oda aynılarını söyledi endişe etmeyin zaten bu aralar o kadar sık duyuyorumki gerçekten yaygın bir şey heralde
Sibel3479 SunnyG 27. Haftamdayim bana doktorum hiç açıklama yapmadı sadece doğduktan sonra çocuk doktoruna gösterin kalbinde parlaklık var bı sorun var galiba felan dedi
SunnyG Sibel3479 dörtlü tarama için de geç kalmışsın. Şu an yapacak bir şey yok bence. İçini ferah tut ve doğumu bekle. Dediğim gibi ileriki haftalarda kaybolabilir parlaklık