Ayy kızlar içimdeki hissi kelimelere dökmek çok zor uzun olursa kusura bakmayın ilk başta gebelik planladığımız bir şey değildi henuz çocuk istemiyorduk ama rabbim nasip etti ben ilk öğrendiğimde çok ağlamıştım daha kendim çocugum ben kendme bakamıyorum çocuga nasıl bakcam 😂 çocuk dediğimde 27 yaşındayım ama ruhum çocuk neyse öyle böyle kabullendim ama yargılamayın lutfen hazır hissetmediğim için istemedim çünkü dunyaya bir çocuk getiriyorsak ona en iyi şatlarda bakmak lazım neyse doğum geldi çattı doktorum sezaryan olmama karar verdi ayın 16 gun verdi o gece heycandan hiç yatamadım sabah oldu kalktık gittik hastaneye yatışım yapıldı 1 2 saat sonra hemşire geldi önlüğümü getirdi o önlüğü giyince içime korku girdi ağlamıcam dedim ama asansore sedyeyle göturken ağladım taki ameliyat odasına kadar çok guzel bir ekip vardı aşada inankı ağlamaktan korkudan titremekten sedye altımdan kayıyotdu beni yatırdılar ameliyat masasına hemşireler geldi teselli etmeye iki hemşirem erkekti biri başımda durdu inanırmısınız çocugu gbi davrandı bna sakın uzulme ağlama korkma sonra anastesi uzamanı geldi beni doğruttular belinden iğne yapıcam hiç korkma kıpırdama hiç bşy hissetmiceksin dedi anestesi uzmanı inanırmısınız gerçekten hiç bşy hissetmedim yukurda damar yolu açarlarken bile canım çok yandı bunda yanmadı sonra uzandım belimden aşaya bir sıcaklık karıncılaşma offf 😂😂 dedim tamam geliyor kızan önume ortu orttuler dokunmamaları hissettim ama asla acı yok aradan 2 dk geçti başımdaki hemşire miğden çok yandımı dedi evt dedim kızın çok saçlı simsiyah saçları var dedi doğdumu dedim evt dedi 😂😂 şimdi sesi gelir dedi 1 dk sonra sesini duydum temizleyip getirdiler yanıma ağlamadım şok içindeydim duygularım karmakarışıktı nasıl tepki vericeğimi bilmiyordum çok guzel bir bebekti göturduler kızımı beni dikmeye başladılar yarım saat surmuştur sonra hazırlayıp yukarı çıkardılar eşim annem kaynanam görumcem hepsi beni bekliyor odaya gittik bebeşi sonra getirdiler kucağıma verdiler ve hayatımda ilk defa kucağıma yeni doğmuş bebek aldım hemşire hemen göğsumu tutdurdu inanırmısınız bikere de vakumladı 😂😂 herkes guluyordu çok guzeldi çokkk aradan 4 5 saat geçti ilk yürüşüm geldi okadar zorduki inanki ömrumden ömur gitti ama yurudukce açıldım ağrılarım halada var şiddetli değil ama kasıklarım ağrıyor dikiş yerlerim yanıyor bir hafta oldu şahsen ben daha toparlanamadım umarım en kısa surede toparlanırım şuan kızanım yanımda yatıyor kokusu çok guzel rabbim olmayan herkese nasip etsin ❤️