asyaninanneyim Oznur1_23 hayır özele gidiyordum aniden doğumum gelince devlette doğurdum özeldeki doktorum özel kliniği olan bile izin vermiyodu
eymeninannesi123 Ben normal doğum yaptım devlette suni sancı ile teyzem doğuma girdi devlette tabi o zaman covid yoktu şimdi alırlar mı bilmiyorum çok faydasını gördüm tamam bıraz utaniyosun ama bilinçli olduğu ivin çoğu şeyine yardımcı oldu en sonki sancı da biraz kalbini kırdım teyzemin o kadar yardımcı olmaya çalışırken hala da söyler hatta bugün aradım teyze yine doğumuma gel çok güzel geçti falan dedim inşallah yine alırlar
EsengulC Annesininkurabiyesi Kaynanaızın kardeşnin gelininin doğumunda ne işi bar pardon sizin doğumunuzda da ne alaka yani her şeyi görmek bilmek zorunda mı ne alaka ya bu kadar da olmaz
Annesininkurabiyesi EsengulC canım illaki herşeyde olacaklar sende Aaaa allahın emri sanki töbe töbe 😂😂😂 şakası bi yana herşeyi görmek istiyorlar depend külot istedim ben onu giydiremem dedi bende kendim giyerim yada eşim giydirir dedim benim rahatım değilde onun giydirebilme rahatı önemli canım şimdi lütfen 🤣
Annesininkurabiyesi AyferayK ay çok teşejkür ederim sizin gibi birinden bunu duymak içimi rahatlattı😅
EsengulC Annesininkurabiyesi doktoruna söle gzlice kaynanam gelmek istiyor doğuma kabul etmiyoruz der misiniz diye
poyrazinannesi1 Bir yaşıma daha girdim, bu kaynanalar ne yiyor ne içiyor ne kullanıyor da bu kafayı yaşıyorlar ya 😀😀 Ne demek doğuma girmesi, bari ona burunlarını sokmasınlar ya, bir orda eksikler doğumhanede. Daha neler göreceğiz duyacağız pes valla
EsengulC Acemianne__ nasıl kabul etmiş bi.de ne alaka yani dıdının dıdısı kardeşmin kaynanasının ne işi vr benim doğumumda ebe mi doktor mu
EsengulC Annesininkurabiyesi yuh ama yaa o kadar merak da fazla biraz kendn giyersin canım o kadar abartmasın artık
Acemianne__ Annesininkurabiyesi kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle yapın sakın bunu düşünüp canınızı sıkmayın siz ne isterseniz o olur
Gny18 Annesininkurabiyesi valla o dogum anında insan yaninda bi tanidigini o kadar cok istiyor ki bi elini tutmak ilgi gormek. Ben cok isterdim kayinvalidemin ya da annemin girmesini. Ama olmadi devlette dogum yaptigim icin
herhangibirkullanici Annesininkurabiyesi kimseyi almıyorlar ki doğum esnasında. Sadece refakatçiniz olarak kalabilir yanınızda o kadar.
Deniz_moms Annesininkurabiyesi doktoruna söyle girmek isterse bile almasınlar madem utanıyosun istemıyosun
Msl_ege Annesininkurabiyesi arkadaşımın kayınvalidesi girmişti devlete ama korana yoktu o zaman . bende korana yokken doğum yaptım özelde valla kimi istesem aldılar yanıma 😂 kaynanamla öyle pek iyi olmasakta seçme şansım olsa kaynanamı seçerim . anneme nazım geçer çünkü . annem benden panik . yanımda o an güçlü duracak birisini isterim . ilk doğumumda yeni tanıştığım bi komşu abla vardı 🤣 annem ara ara geldi gitti . annem geldiğinde ağlama geliyordu . daha pek tanımadığım o kadın olduğunda bile daha rahattım
Msl_ege Msl_ege ama benim bahsettiğim sancı süreci . doğum anında tabiki elimden başka kimseyi istemem
Esma70 Benim kaynanamda bana bir kere tembihlemeye çalıştı işte sancın başlayınca bana haber ver ben gelirim falan diye ben normal doğurmıycam hele evde hiç doğurmıycam sancım falan gelmeyecek, zaten bir kişi refakatçi alıyorlar annem kalacak başımda dedim ondan sonra bir daha açmadı hiç konuyu
gbyalcin Annesininkurabiyesi normalde bazı özeller eşin girmesine izin veriyo ama şu an pandemi sebebiyle eşler bile giremiyo kv ne alaka yani