Kayaaelif Topcubanu sıfırlanmıştır canım eğer parça falan düşmediyse sende bence kımyasal gebelık gıbı bırsey olabılır tekrar korun ve korunma dedıler mı kı
Topcubanu Kayaaelif canım aydın bey korunmana gerek yok dedı ilk adetını gördükten sonrantekrar dusunebılırsın dedı Ünal bey 2 3 ay korun dedı , bende parça olarak nasıl duyum normal adette pıhtı seklınde olur ya o sekılde geldı
Kayaaelif Mommy567 valla hala araştırma içerisinde oluyorum doğum için insan ister ıstemez korkuyor gercı Ünal eren ıyı dıyorlar bıde aydın Kaya
Mommy567 Kayaaelif Tabiki bende öyle doğum servisini görmüşlüğüm var doktor nöbetçiyken mecburen oraya çağırmıştı çok temiz ve ilgililerdi umarım doğum da da memnun kalırım özellerden memnun kalmadim o yüzden doğum da gizem hocada olacak Allah nasip ederse 🙏🏻
csmaknc Topcubanu en baştan bu yana Berna hanıma gidiyorum canım lekelenmem falan oldu o kadar ilgilendi ki beni çok rahatlatıyor hep
Cagladgstn Ben Ünal Eren e gittim hiç memnun kalmadım . İlk gebeliğimde düşük oldu ve kürtaj sonucu parça bıraktı. Baya uğraştım durdum ..
Kayaaelif Cagladgstn aaaa gerçekten mı çoğu iyi diyor ama allahım edırnede neden iyi bır doktor yok 🤦♀️
Kayaaelif Topcubanu o zman korunma bır adet gör sonra dewam edersın inşallah sonrakı ay sağlıklı gebelık gecırırsın canım içinş ferah tut
Bebikomm Topcubanu bende ilk bebeğimi kaybettim kalbi atmadığı için aydın beye gittim sonra korunma dedi korunmadım Allah’ıma çok şükür şuan 12 hafta olduk
Topcubanu Mommy567 ınsallah canım ya benım bı arkadaşım da gızem hanıma gıdıyor ve memnun ama bılemıyorum edırne de gerçekten ıyı bı doktor bulmak çok zor
Mommy567 Topcubanu bir kez gidip denemekte fayda var zaten ilk görüşte çoğu şey anlaşılıyor Gizem hoca hastasını karşısına alıp herşeyin açıklamasını yapan bi doktor gidip dene derim ☺️
Bebikomm Kayaaelif bundan önce bi tane kaybım var kalbi atmamıştı bi süre sonra bu oldu işte allah buna sağlıklı uzun ömür versin inş 🤗🙏🏻
Bebikomm Kayaaelif yok vermedi henüz elenatal 1 verdi folik asit progestoron verdi işte onu kullandım hep pazartesi bakalım Farklı değiştirir mi napar
Bebikomm Kayaaelif ekolde doğum fiyatları sigorlaralı 4300 müş sigortasız 6500 demişler bir arkadaşıma o oraya gidiyordu sezeryan bilmiyorum ama sormamış onu