sbdsena Güzel anneler merhaba. Ben 15+3 deyim ve bebeğimin hareketlerini hissetmek için çok sabırsızca bekliyorum arada parmağımla göbeğime dokunuyorum belki hareket eder diye 😂 siz kaçıncı haftanızda hissetmeye başladınız ?
csmaknc sbdsena Bizde 15+5 ay çok heyecanla bekliyoruz canım az kaldı sanki hissetmemize En fazla 3-4 haftacııık 😍
sbdsena Deniz9306 nasıl bir his bide nasıl bir şeye benziyor hareketini hissetmek. Bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
sbdsena csmaknc o kadar sabırsızım ki anlatamam karnımda hafif bir hareketlenme oluyor diyorum ki heh galiba hissettim ama hep mide hareketlenmesinden oluyor 😂 çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu
sbdsena Karliozlem çok heyecanlı bazen elimi uzun süre karnımda tutuyorum hafif bir kıpraşma hareket olur diye ama yok 😂 doktoruma dedim bazen böyle karnımda bir hareket oluyor acaba bebeğim mi diye sordum yok o bağırsak hareketlerindir dedi yıkıldım 😂
Tubmavi sbdsena bana herkes ilk gebelik 20-22 arası hissedersin dedi bi aydan gazla var diye hiç beklemediğim bi anda tam 15+3te hissettim. O değildir dedim arkası geldi ertesi gün de oldu derken 16-17 gibi güçlenmeye başladı yoksa ben daha hiç beklemiyordum 🤗
sbdsena Tubmavi ay maşallah erkenden hissetmişsiniz inşallah bende hissederim. Cinsiyetiniz erkek mi ?
ozge_arslan18 Genelde 18. Haftada hissedilmiş 😅 bende 18. Haftada hissettim hep korkuyodum herkes hissetmen gerekiyo daha hissetmiyomusun falan diyorlardı demekki yalnız değilmişim 😇
sbdsena ozge_arslan18 bana kayınvalidem 9.-10. Haftada hissediyordum ben dedi. Kan pıhtısı kadar nasıl hissedebilmiş. Bende hala tık yok 🙈
linsmea sbdsena 15+5’teyim, dokunarak bastırdığımda hissediyorum özellikle ayıptır söylemesi bağırsaklarım boş olduğunda. Hareket olarak hissetmedim ama dokunarak hissediyorum dokununca biraz kaçıyo 🤭🥰
sbdsena linsmea bende deneyeceğim 😂 bende karnımı şişiriyorum karnıma koyuyorum elimi 😂 ama hala hissedemedim. Nasıl birşey hissediyorsunuz acaba ?