Merhaba kızlar🤩kizim şu an 9 aylik olsada ve ben 2ci bebeyime 12 haftalik hamile olsamda. Hikayemi sizle paylasmamisdim belki motive olur diye paylasmak istedm🥰. 40 haftadaydik kizim pek nazli çikti gelmek bilmiyordu.hergun yuruyus,hurma,squat.yapiyirm tik tok. Neyse doktora gidince cati muayinesi yapildi doktor 2 sm acilman var dedi .ama sanci falan hicbirsey yok.eve gittim ,bol haraket ,nerdivan inip cikdim,cinsel iliski,yuruyus,hurma herwey yapiyordum. Sabah uyandim karnimda bir degisiklik var sertlesmis .ve birden cocuk sanki biryerde toplaniyor sertlesiyir karnim. Kasilmaymis demekki. Sanci falanda yokdu. Tuvalete gittim kan gelmisdi az nisan dedm herhalde.neyse 1 2 saat gezdim yine. Bide baktim suyum geliyor,ve hic kesilmiyor.o yuzden suyunuz gelince anliyorsunuz zaten.oyle akintu falan su degil. Bildiyiniz akiyir durmuyor. O an telaslandim esimi aradim.gitdik hastaneye .hastaneye gidince sanclarm basladi. Doktorm yokdu onu bekledm 1 saate kadar o srada ebeler yanmda sanci cekiyorm sanci gelince uzanmamaya calisiyorm ayakda comelerk duruyordm. Neyse 2 saata yakin sanci cektim serum falan taktilar ,doktrma artik doguruyorm diyirm buyuk tuvaletm var.hemen aldilar doguma ikinma hissi geliyor.doktur ben soyleyince ikin diyordu . Ben hic bagirmadim. Gucumu sadecw ikinmaya veriyordm ki cabuk bebeyme kovusuyum neyse doktorlar ne dedeayne onu yaptm.ve bi uzun ikindim nefesm tutdm kizin cikti.ahhh o andaki rahatlik tum agrim sancim gitdi hepsi saanki cennetdeydm😃.2 dikism oldu. Cok kolay deģil taabiki o sancilar,ama insan atlatiyor bir sekilde. Sonunda bebegne kovusmayi dusununce hersey unutuluyir. Yanu kizlar iyiki normal dogum yaptim😃ve 2ci bebisimde normal dogurcam insAllah)cok uzun oldu