Minnosbaby LeilaNilay valla ben 13 haftalık oldum geçen haftada tahmin etti kız olabilir diye ama kesin 16.haftada belli oluyor canım
Sena_liya LeilaNilay 12 haftada söylemek istemedi, netliği kazanması 16.hft da oldu 20 haftada teyit edildi iki kızım geliyor Allah ın izni ile çok şükür maşaallah subhanallah
sumelegi LeilaNilay canım doktor tahminde bulunuyor, bu doktorun tecrübesine cihazının kalitesine bağlı, güveniyorsan doktoruna sorun yok😅
Snmckr Minnosbaby bana da bak ne görüyorsun dedi pipi gibi gördüm çıkıntı vardı bana da kız gibi geldi dedi doktorum anlamıyorum o çıkıntı ne 10 güne daha net belli olur dedi
LeilaNilay Minnosbaby 16 haftaya kadar catlarim meraktan bana doktorum 13 haftada gel soylerrm dedi.ama su an gitmek isdemiyorum biraz daha net belli olsun oyle giderm 14 15de falan
Minnosbaby LeilaNilay evet canım valla yüzde 75 kız dedi ama kese şekline göre tahmin yaptı organ falan görmedik henüz 😊
Be77_35 Haftada kiza benzettim dedi. pozisyon uygun olduğunda bir daha bakıcak bacaklari kapali neye göre benzetti anlamadim ama sağlıklı olsun gerisi önemli değil 🥰🥰