butterfly35 Kızlar bu hastanede yakın zamanda ikili tarama yaptıran var mı sonuçlar nasıl çıktı ve ücreti ne kadar?
Dnzsby butterfly35 aralık ayında yaptrdm 150muayene 125 kan için verdim ücret arayıp sonucu bilgi veriolar .ücret değişmiştir ama arayıp bilgi alabilirsiniz
35lavanta butterfly35 Bende 150 muayeneye 125te kan için vermiştim şimdi malum herşeye zam geldi şuan muayene 190 ama testler ne kadar bilmiyorum ayrıntılı ultrason nakit 600 verdim normal kontroller devam ediyor artık ya oyüzden yeni fiyatlar nedir fikrim yok malesef
butterfly35 Dnzsby muayene 190 oldu da diğerlerinde bi değişiklik yok diye biliyorum. Zaten sadece muayene ücreti vereceğim ultrason ile bakacaklar ve kan testi vereceğim bu şekilde dimi ikili tarama?
Dnzsby butterfly35 evet ultrasyon bakıyor ense kalınlığı burun yapısı . kan için yonlendirio ona ayrı ücret alio 125di oda en son
butterfly35 35lavanta bugün ikili tarama için gittim 190 muayene 200 de ikili tarama için verdim çınarlıda
Dnzsby butterfly35 sürekli fiyat degisio ztn .ayrıntılı ultrasyon zamanınız geldi mi yaptrmak isterseniz 300 tl yaptrdm dr ali karaege gümüspalada yeri
Dnzsby Dnzsby daha erken evet 20 ci hftada yaptrdm ben söler doktorunuz ztn. özel hastanelerde 600 den baslio bende burda yorumlarda denk geldim gttm
Miiiii Ozgu_momy 5500 dediler ama ikinci bi zam daha gelcekmis evrim hanima gittim o soyledi yilbasinda 4900 olmus sonra 5500 bidaha zam gelicek dedi
Aslinur Ozgu_momy merhaba ben 3 ovakta soğum yaptim 3950 idi Subat ayı için 4900olmuştu Arkadaşim nisan ayında doğum yapıcak 5,500₺ demişler dr unuz kimse mutlaka konusup yazılı belge alin derim