121 Kızlar merhaba tetanoz aşısından kaç gün sonra banyo yapılmıyor acaba? Aynı gün banyo yapsam bir sorun olur mu?
papatya981 121 ben duş alıp gitmiştim ama çoğu kiisi de yaptırdigi gün dus almış birşey olmamış burada okudum
Meri3220 121 1 gün bekle canım ben 2 dozda da sabah aşıyı oldum ertesi gün duş aldım bişey olmadı çok şükür
ahmetinoznuru 121 24 saat geçsin demişti bana da ebe. Acil değilse eğer aceba demektense 24 saat bekleyin derim 🌸
121 Deletedmom2265 Beni aile hekimliğinden aradılar, covid olduğumdan dolayı 1 hafta kadar gecikti gidemedim kendileri dönüş yaptılar
papatya981 121 ama hemşire bana birşey olmaz demişti bence dusu şey yüzünden almıyorlar aşıdan sonra kolunuzu çok hareket ettirmeyin ağrı oluyor derler gerçekten de oluyor bende hafif olkusti 2.gun
Esma70 Ben iki dozda da aşıdan geldikten sonra küvete girdim bir şey olmadı iki gün sızladı sadece onuda zaten ebe söylemişti ağrı ateş olabilir diye. Vurunduktan sonra aşı yerini ovalama sadece o zaman daha kötü oluyor.
Beybisininannesi Deletedmom2265 ara beni de aramadılar. Güya hep arayıp birşey sorulması gerekiyor ama bazıları asla ilgilenmiyorlar.
121 Deletedmom2265 bence beni de covidden dolayı aradılar aramışken onu da söylediler sen de bi ara canım