Benherseydenoncebiranneyim Kızlar oje sürüyor musunuz? Malum saç boyası kimyasal olduğu için diplere zararlı. Oje de kimyasal olduğu için bir zararı var mıdır? Siz sürüyor musunuz?
minik22 Benherseydenoncebiranneyim doktorum abartmadığın sürece bişey olmaz dedi sürüyorum bende ama az
Minnak-annesi_ Her şeyi kafaya takmayin iy düşünelim iy olsun🤲ben süryorum devamli ve 3 ayliken saçmida boyatdirdim(organik) kesirdim Allahin iziniyle iy olucak🤲😘
Benherseydenoncebiranneyim Minnak-annesi_ google’a yazınca abuk subuk şeyler çıktı o yüzden kafama takıldı 😄
sdr12bd Benherseydenoncebiranneyim ben sürüyodum ilk haftalar asetonla ojeyi temizlerken elimde asetona temas eden yerler anlık bembeyaz olup kuruyodu değişik bi his bende zararlı sanırım deyip bıraktım sürmüyorum uzun zamandır 😒
Esma70 Saç boyasında kimyasallar kafa derisinden direkt emiliyor tırnak beslenmesini kendisi oksijenle sağladığı için çok bir zararının olacağını sanmıyorum silerkende asetonsuz temizleyiciler var onlardan kullanabilirsiniz bence.