1408 Bugün bi abla ile konuştum bebeğim daha 1 aylık ama şey dedi 2. Aydan sonra meme reddi Yaşar bebekler diyor doğru mu Sorum bebeğine hiç emzik vermeden büyüten var mı
mervesglm 1408 instagramda ebe.tulinbulur diye bi emzirme danışmanı var. Meme reddi vs ilgili paylaşmış olduğu bilgiler var. Öne çıkanlardan ve paylaşıma bi bakarsın. Kendisiyle iletişime geçicek olursan ücretli galiba. Bugün bile hikayesinde paylaşmıştı sanırsam. Ama bir sorun yaşamadan daha kulaktan dolma şeylerle kendini tedirgin etme. Acaba mı demen bile etkiler psikolojik olarak senide bebişide. Her bebek aynı değil çünkü.
Senemturan 1408 her bebek bir degildir tabiki de benm 3. Gebeligim 2 kizimda emzik kullandim emzikden kaynakli hic meme reddi yasamadim. Nasipse 3.dogunca onada emzik verecegm .
esratmbs 1408 ben hic emzik vermeden ikizleri buyuttum canim hemde tek baktim almadilar emik tutmadilar bende zorlamadim duse kalka 3 yasina gelmek uzereler suan yeni bebegimede emzik almayi dusunmuyorum meme reddine gelince yasayabilirsin de yasamayabilirsinde simiden dusunupde uzme kendini bebehinle tensel temasin olsun surekli karnida memeden doysun memeyi birakmaz Allahin izniyle strese girersen birakicagi yoksada birakir herseyi duyma bosver