Meleq SNGLTML maşallah canım sağlıkla gelsin adıyla büyüsün prenses..hiçbir isim melis kadar içime sinmiyo ama azra ismini de çok beğeniyorum daha 5 ayımız var düşünüyoruz bakalım nasip..
elmaliiturtaa hukukcuanne_06 gülce isminide zeynep isminide çok severim sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸gülcenin anlamıda çok güzel, güzel gülen gül ağızlı demek 🌸
Damlademir Kublyhamza merhaba bende bugün kızım olacağını öğrendim erkek olursa Erdem kız olursa Ebrar koyacaktık kızımız oldu Ebrar 🙏🏻🌸
mucizebebekkkkk Gzm23 bu ara favorim bnmde lina cok hoşuma gidiyor cinsiyetimiz henuz belli degil ama bu ara evde deli gibi lina gel kizim linamm diye dolaşıyorum :))
anne_2 Denzk Ayliz çok ince bi isim bende aynı fikirdeyim 🥰 ama maalesef çok iyi araştırınca anlamsız bir isim olduğunu öğrenince vazgeçtik. Hüma ve Mihra isimlerinin anlamları çok güzel 🥰
Eslemim34 Kublyhamza Mira,asel,eslem, üçününün arasın da kalmştm eşimle eslem ismine karar verdik kız olursa tabi ilk gittiğim doktor erkek demişti ikinci kız dedi 8 martta belli olur inşallah 🙂