Kublyhamza Kızlar bugün cinsiyetimizi öğrendik bana kız ismi önerileriniz var mı dinen de uygun olan çok kararsızım yardımcı olabilir misinizzzz
Pinarinayseni Kublyhamza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kızım olursa Ayşen koyucam inci, bade, Zeynep, Leyla, Asya isimleri de güzel
hukukcuanne_06 Gülce var aklımızda ama geçenlerde acaba zeynep gülce nasıl olur diye geldi. Kız olursa inşallah bu ismi koyacağız. zeynep ismi çok güzel yeri var peygamberimizin kızının ismi hem her devre uyuyor. Gülce de şiir var ondan ötürü seviyoruz bu sıralar popülerleşti
Kublyhamza hukukcuanne_06 bende Zeynep ismine aşığım ama kız kardeşimin ismi 🤣 Amine Gülce düşünüyorum ben de ama eşim pek ılımlı değil 😅
elmaliiturtaa hukukcuanne_06 gülce isminide zeynep isminide çok severim sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸gülcenin anlamıda çok güzel, güzel gülen gül ağızlı demek 🌸
Askiletotomsu Kublyhamza soyadı da gülse değil miydi o kadının Bence de Amine gülce olmaz ya ad soyad gibi O kadına ozenmis gibi
Meleq Kublyhamza cinsiyeti öğrenmeden önce melis düşünüyoduk benim ve eşimin baş harflerinden oluşuyo sonra maalesef yunancada tanrı anlamına geldiğini ve dinimizce caiz olmadığını öğrendik..eylül azra (eylül ayında tanıştığımız için) ya da elif azra düşünüyorum eşim beğenmiyo
Gzm23 Kublyhamza asel cenneteki bal ırmağı demek Ben kızım olsaydı koyacaktım artık ikinci çocuk kız olursa koyarım