S1eda2 Kızlar 34+4 haftalık gebeyim 3 4 gündür bacaklarım kollarım sırtım falan çok kaşınıyor özellikle akşam olunca uzanınca falan çok oluyor başına gelen var mı
Eflininannesi61 S1eda2 gebelik kolestazi olabilir doktorunuza gidip tahlil yaptırın bence benimde başima geldi ama bana uyuz dediler uyuzda çok yaygın
Babyco S1eda2 4-5 gündür tüm vücudum kaşınıyor yüzüm saçım dışında . Ben cildim ilaçlardan mı kuruyor diye nemlendirici sürüyorum acaba uyuz olmuş olabilir miyim ? Bugün doktora gittim sormayı unuttum
S1eda2 Eflininannesi61 siz hangi tahlilleri yaptırdınız acaba idrar kan falan mı başka bişey mi acaba
S1eda2 Babyco kolestazı olabilirmiş doktorum 10 kişiden 1 de görülebilir dedi ama önemli sabah aç karnına gel dedi
Babyco S1eda2 siz kaç aylıksınız ben 11+3 üm. Hiç aklıma gelmedi başka rahatsızlıklardan . Öyle abartı şeklinde değil ama . Ve o kadar su içmeme rağmen dudaklarım ve cildimde kurumalar oluştu sizde de mi öyle
[silindi] Gebelik kasintilari yani anormal bir durum oldugunu sanmiyorum. Elidel var krem. Iyi gelecegini dusunuyorum. Doktorunuza danisin
Eflininannesi61 S1eda2 karacigerlere bakıyorlar sağlık ocağı yapıyo zaten onları bide serum safra asidi testi istedi benden onu saglik ocağı yapmiyodu 64 TL ye yaptırdım onun sonucuda 3 güne falan cikiyo hepsi kandan bakiliyo