Poyrazsmom 31.haftadan merhaba kızlarr benim bi oğlum olcak ismi için de en baştan beri babası “POYRAZ” ismine karar vermişti bende cok beğendiğim için karar kıldık fakat ben ikinci ismide koymayı cok istiyorum hayalim hep iki isim kullanmaktı bebeğime,ama poyrazın yanına ne koyacagıma aylardır karar veremedik şimdi düşündüğüm isimleri söylicem lütfen yardımcı olun hangisi daha güzel daha cok yakışıyor uyuşuyor diye🙏🏻🙈😊🌺 Poyraz Ege Poyraz Ayaz Poyraz Çınar Poyraz Eymen Poyraz Doruk Seçtiğim isimler bunlar kızlar bunların içinden uyuşan güzel duran hangisi ?♥️
Poyrazsmom Ama kızlar sadece bir tanesini koyabilirim onun için tek bi tanesinde karar kılmamız gerek🙈🙈😊♥️
behrem bunların hepsi ayrı ayrı güzel isimler. poyraz'ın yanına sanki hiç isim gitmezmiş gibi geliyor bana. bir de tek isimle seslenilecek, neden çocuğa başka isim ekleyip zorlaştırıyorsunuz eğer özel bir sebebi yoksa merak ettim. tek isim candır :))))
Ebrulikiz Ne kadar iki işimde koysanız çocuğa hep tek ismiyle hitap edecekl3r bende tek işimden yanayım ilerde Optik doldurmakta zorlanacak çocuk bos yere 😂😂😂 ama bulduğunuz isimlerin hepsi de uyumlu içinize en çok sineni koyun
Poyrazsmom Ay kızzlarrr ne konuşulmuşş ne konuşulmuşş ben orda belirtmişim zaten iki ismi mutlaka istediğimii bu istek meselesii sizede soruyu şöyle sordumm hangi ismi yanına kullanayım diye hangisi uyumlu diye , size ikinci ismi koyup koymama konusunda soru sormadım kii🤦♀️🙄🤷♀️😤😬 Neysee cevap veren ve verecek olanlara çokk teşekkür ederimm 😄 diğer yorum yapanlarada aynı şekilde👋🤨😬