Deletedmom154 Medine3868 Medine3868 starmom Zulal_00 N06 SevimlimX Ebruuuusalman Betbetbet Sybabyss Nihalilhann sağolun kızlar patalojiye gönderdik 3 haftaya çıkar dediler beklemedeyiz
Gizmo90 Başınız sağ olsun Allah onun acısını unutturacak kadar başka büyük acı vermesin ,evladınızla sınamasın bir daha çok üzüldüm 😢
Deletedmom154 Sblbsr caghan_annesi Deletedmom_85 Buseozdemir Deletedmom_30 AnnelikHayali MihrimahVeAnnesiii anneyimmm42 Gizmo90 Renginveannesi_ Yasemiinny Lutfenolsun Gokcen35 AhsenAdaAda Laydlittlemouse Bsranurrr Nihalilhann ikimelekannesii22 Ebru_3804 mucizegebelik6 Gmzeucr goldumsu 3mlek2bebkannesi Esradogann Seymaben sagolun 🌸
Renginveannesi_ Deletedmom154 oyy canım benim başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🏻😔😔😔
Bsranurrr Deletedmom154 Rabbım sabır versin canım basiniz saolsun öbür tarafta şefaatçi olur inş size Rabbım tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canjm
Ebru_3804 Deletedmom154 kıyamam başın sağolsun cennette meleğin öbür dünyada şefaat için seni bekliyor annesi rabbim sabır versin İnşallah Allah tekrar kucağını doldursun en kısa zamanda 🤲🏻😥