Serpil35355 Sabah 8 de burda ol dedi doktorum nasipse yarın ameliyatım olacak hayırlısı ile bitti günümüz dua eder misiniz benim için 🤲🏻🤲🏻
starmom Serpil35355 canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah sıkıntısız kolay bir doğum olsun rabbim Şafi ismiyle şifa versin bol bol meryem suresi oku 😊
Bsra-tasan06 Serpil35355 rabbim sagsaglim kucagına almayı nasip etsin sende sagsaglım hızlıca iyileş inşallah canım sende bizlere dua etmeyi unutmaa ☺️
Gizemmihra Serpil35355 ben bugün sezeryan oldum sizinkı nasıl bılmıyorum ama hıc endıse edecek bısey yokmuş agrı veya sızı olmadı çok fazla rahat geçti hiç korkma stres yapma ben yapmadım rahat girdim
hulyabeker43 Serpil35355 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senide bebeğinide korusun rabbim Allah kolaylık versin (rabbi yessir velâ tuasir rabbi temmim bilhayr duası hürmetine doğumunuzu kolaylaştırsjn
Serpil35355 Bsra-tasan06 her zaman aklımdasınız Rabbim doğumunu bekleyenlerin hepsini sağ salim yavrularına kavuştursun inşallah 🤲🏻🤲🏻
Sibel_3455 Rabbim sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 3 hafta sonrada benim var İnş doğumum 🤲
butterfly35 Serpil35355 ayy şükür kavuşma vaktin gelmiş bebeğine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir doğum olur inşaAllah amin ♥️🤲🏻
Serpil35355 butterfly35 cok şükür bitti canım doğumu atlattık gerisi toparlanma süreci darısı bekleyenlerin başına inşallah