cennetinsusu Dryackgz Evet canım ara ara geldi kan şeklinde. Zaten geceden adet sancısı geçiyordum. Sabah 9.30 da geldi sonra ara ara yine geldi. Akşam 22 de hastaneye gittik sadece 1 cm açıklık var. Ağrılarım devam
Dryackgz cennetinsusu sabahı bu şekilde ettim yine gelmeye devam etti sancılarım biraz daha artsın gidicem hastaneye canım sadece adet ağrıları gibi nstde düzenli sancı çıkcanı bile bilmiyorum korkum çatı muayenenesi🙊😬
cennetinsusu Dryackgz çatıdan korkma canım. Abartıyorlar bende hep korkuyordum. Devlette yaptım doğumu o yüzden sancım var diye bu zamana kadar ilk defa yapıldı hiç korkulcak birşey değilmiş.😊🙄
Rmyskrkus Duyguynrky inşallah olur ben saadece yürürüm yüzdüm doğum başladı ama sonuç sezeryan oldu ac olmak 2.5 üstüne çıkamadı
OzenMeryem cennetinsusu ben 32+5 im kasığımda kemik ağrısından bırak ayağımı kaldırmayı yürüyemiyorum bile 😐 uyku tutmadı sabah doktora gidicez bakalım erken doğum riski var mı yok mu diye 😏
Perimm cennetinsusu ay ne güzel dün denemiştiniz dimi bunu çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi
Dryackgz cennetinsusu ay hadi gözün aydın canım ben sabahtan beri bekliyorum hastanedeyiz 2 parmak açıklık olduğunu söyledi doktorum ve suyumun azaldığını söyledi yatış yapılabilir banada hadi hayırlısı bakalım😊 kaç kg doğdu bebiş
mervec cennetinsusu ayyyyy gözün aydın allah bağışlasın beni de taburcu etti doktor beklemedeyiz ay darısı bizlere😍😍
Sezen07 cennetinsusu evet var bende çok sasirmistim hatta ben tolga çevik programını izlerken duydum ve araştırdım gerçekten öleymiş
cennetinsusu Dryackgz 2.500 kg canım 48 cm biraz minik doğdu bizimki 🙈 çok şükür sağlığı yerinde önemli olan o 👼💗
Badgirl_ Ayy cok ilginc biseymis bizde deneylm bakalm dogumlar ne zmanms hayrli olsun canmm allah anali babali buytsun insallah😀😀
Gulo8984 MehmetEzgiKelek duvara sırtını dayayıp ayagını nasıl kaldırıosun ki pozisyon nasıl oluyo anlamadım
mervec Gulo8984 aynen iki ayağımı omuz hizasında açtım yukarı doğru kaldırmaya çalıştım zorlandım ama daha doğurmadım 🤗🤗