Duyguynrky belizdoruk eğer dönmesiyse zaten gelmez sanırım 😁 bizim de daha dönmedi anca müzik açınca içerde dans etsin evladım dön artık diyorum ama koy kafasıyla yukarıya baskı devam 🤷🏼♀️ 3 gün sonra yine dene bakalım olcak mı 😂
belizdoruk Duyguynrky kız son 2 aydır benimki doğum pozisyonunda da değişmiyor her gidişine sancı 8 den yukarı çıkmıyor 😃😂 nerdeyse 0
Duyguynrky mervec ay haber ver bakalım ☺️ Bence doğru gibi çatı açıldığı için ayakların kavuşmadığını ya da kalkmadığını düşünüyorum. Ben şuanda ayağımı kafama kadar kaldırabilirim göbek olmasa 🤣
cennetinsusu mervec Yani gerçeklik payı varmıymış? Abovv bende gitsem bana da yatış yapılır o zaman 🤣
Neroizm cennetinsusu mantik yurutunce aslinda sacma degil. Bebegin ne kadar asagiya indigine bakiyorsunuz bacaginizi karniniza dogru kaldirarak.
cennetinsusu Neroizm Aslında evet bebek aşağı indiği için ayağımızı kaldırmak zor görünüyor. Yukardayken daha rahat kaldırılıyor. Düşününce mantıklı aslında 😊
mervec cennetinsusu olabilir valla canım odamdayım şu an bakalım doğum ne zaman gerçekleşecek sandim galan yok ama🤣
Mry cennetinsusu hiç sanmıyorum önceden çok sancım oluyordu ayağımı bile kaldıramıyordum şimdi 37. haftaya giriyorum gayet rahat yapabiliyorum
cennetinsusu Mry Peki bu şekilde mi denedin 😊 Ben daha önce denediğimde kaldırmıştım. Şimdi hiç kaldıramıyorum
ElifKarata NekwaSultan 37. Haftam canm 🤗🤗🤗 zaten 10 gün var 9ayın dolmasına hemen hemen tesadüf olur olsa bile benm için
NekwaSultan cennetinsusu bacağım kalkiyor ama agridan ustune atamadim canim doguma da gittigimde 4 cm di aciklik zor kaldırdım hep yardımla çatala fln
Cypriot Tutan kişiler vardır ama bence tamamen rastlandı bunu bende denedim biri mi söyledi okudum mu hatırlayamadım şimdi ama gayet ayağımı kaldırabiliyodum ya aynı gün ya da 1-2 gün sonra da doğurdum ve bu hareketi denediğimde 3 cm açıklığım vardı zaten 😂 bende tutmadı
cennetinsusu Cypriot 😂Psikolojik mi nedir denedikten sonra nişanım geldi tuvaletten çıkamaz oldum😌 bunların hepsi yaklaştığının belirtisi yaa inanmaya başladım 🙈🤣
cennetinsusu mervec Buradan bize de haber ver merak ettim. 😌 sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebişleirmizi ☺️