Dilek51 34haftalığım bazen altımda ıslaklık hissediyorum benim gibi olanlar var mı acaba merak ediyorum 🤔
okuyor Dilek51 31. Haftayim. 4 -5 gündür iç camasirimda çok az ıslaklık gördüm. Doktorum her ihtimale karşı bakmak istedi. Bugün suyum ölçüldü. 3 gün sonra tekrar ölçülecek. Suyum mu sızıyor, normal akıntı mi ona bakacak.
0ayse0_nur Dilek51 benimde öyle baya ıslak oldu yarın kontrol var inşallah bişey olmaz 29+2 yim bide ikiz hamileyim korkuyorum
Ulascemo2019 Dilek51 bende 2 sabahtır uyandığımda çamaşırim ıslakti acaba terledim mi diyordum kendi kendime ama sadece iç çamaşırımda olunca öyle olmadığını anladım suyum sınırda dedi doktor sizdigini hangi testlerle anlaşılıyor
Maya26 Dilek51 bende 30 + 3 üm 1 haftadır benimde ıslaklik oluyordu bende altıma kaçırdığımı düşünüyordum buradaki yazılanları görene kadar doktor randevum 15 gün sonra o güne kadar birsey olur mu o günden önce de gidemem randevusuz bakmıyorlar çünkü napıcam içime şüphe düştü şimdi 😢
okuyor Ulascemo2019 suyu ölçüyor. 3 gün sonra tekrar ölçecek. Çok az eksilme bile olmamalı dedi. Vajinal muayene ile hiç beklemeden anlayabiliriz dedi ama onu ben istemedim.
Hzlkaya Benimde öyle şekilde ama akıntı çünkü enfeksiyonumda var 35 haftalığız arada hapşırınca falan da idrar kaçırma çok oluyor 🤷🏻♀️