Crcs Ece003 Ececiğim yeni giriyorum foruma aklımdasın 🤗 hayırla, sağlıkla kavusun çok güzel geçer insaallah 🧿 kendini hiç strese sokma her şey halloluyor Allah’ın izniyle. Öpüyorum çok 🌸
Ece003 Crcs inşallah çok teşekkür ederim canım benim 🥰😚 çıkınca güzel anlarımı yazarım inşallah hala uyuyamadım heyecandan 😄
Sumiire Ece003 seni merak ediyodum bende en son hastaneye yatmıştım demiştin rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin çabucak toparlanmayı☺️🥰
Mucizem_211 Ece003 Allah kolaylık versin kuzum doğurdun mu bide kaç haftalıkta sezeryana girdin senle bebiş iyimisiniz toparlanınca yazarsın merak ediyorum seni 🤗
tugrulunannesi Ank-16 öncelikle Allah analı babalı büyütsün bende cuma sezeryana gircem, neskafe derken 3 ü bş arada mı 2 si Bi arada mı sade mi fark ediyor mu acaba
Ank-16 tugrulunannesi amin inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi 🥰 fark ediyor mu bilmiyorum ama ben ikisi bir arada içtim BİM’den almıştık, hiç baş ağrısı yaşamadım çok şükür. Sizin de en güzel en kolay şekilde olur inşallah 💐
Zeynep2805 Allah yardımcın olsun sağ Salim al yavrunu kucağına inşallah. Kaçıncı haftandasın sezeryana ne zamandan itibaren onay veriyor doktorlar
kuzeymomsss Ece003 canımm nasılsın, nasıl oldun doğum hikayeni çok merak ediyorum. Aynı doktora gittiğimiz için ayrıca merak ediyorum 😍