MeLikeKkbarutu Süt artırmak için önerebileceğiniz yiyecek içecek neler var arkadaşlar. Soğan , sarımsak, bulgur , rezene ve humana çayı dışında. Hepsini denedim hiç bir faydası yok. Gögüslere masajda yapıyorum.
Sulemrahkuzey Ayrıca ben her kahvaltıda açık çay ve petibör bivküvi tüketirdim bi paket hemen hemen biterdi oda aşırı süt yapmıştı bende düzenli yediğim için hatta doğumdan sonra hastanede kahvaltı olarakta çay bisküvi vermişlerdi oradan aklımda kalmıştı bende işe yaramıştı canım bunu da bi dene derim
symnrakyz canim kuru dut ye. ister kuru kuru ister guzel pisir yumurta kir ye. ben erzurumluyum bizde dut çullaması derler dogum yapmis kadina gotururlerki sutu cok olsun. sende denemelisin. ha bide eti burcak biskuvi var ondan her cayda yada ara ogunlerinde tuket kesinlikle faydasini gorceksin. bende 1 aylik anneyim sutum artsin diye yapiyorim bende gaz oluyo ama napim sutumu artiriyo. ve bol bol su ic ben yaklasik 3 litre iciyorum. sabah surahiye dolruruyorum mutfak masasjna koyuyorum yaninada bardak gidio gelip iciyorum ama yudum yudum icki surekli tuvalete gitmek durumunda kalmayasin. ve cocugunu yatirdiktan sonra sende yat 1 saat bile olsa yat dinlenmek cok ise yariyo. sabah kahvaltilarinda pekmez tahin karistr ye insallah sutun artar bide kendini strese sokma sutum az diye o zmnda azalir. allah yardmcin olsun canim
MeLikeKkbarutu symnrakyz Denemekte fayda var , söylediklerinzi hemen uygulamaya koycam. Su konusuna gelincede ben çok fazla su tüketiyorum ondan yana bir sıkıntım yok.
Kivito MeLikeKkbarutu üzüm hoşafı yapıp içebilirsin hastanede doğum yapınca veriyorlardı birde lactamilin anne sütü artırıcı içeçeği var süt tozu olanı ama süt yapıyor denemende fayda var birde sağma göğsünü bence emzirmeye odaklan
MeLikeKkbarutu Benimde 2 aylık oğlum var 1 ay küvezde kaldı sürekli süt sağıyordum , sütüm çok güzel geliyordu fakat sütümde azalma oldu hatta baya bi azalma oldu. Şuanda ek olarak mama veriyorum 400 gr alıyorum 1 hafta 10 gün falan gidiyor.
Parpali Akşamları sıcaksuya şerbet yap iç. Canım bende onu duydum bide kuru dut kuru inciri kaynatıp içersende süt yapıomuş canım