Gmzakdmr Benim adetimi iki gün geçti sol kasığım ağrıyor sızlıyor hamile olabilir miyim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
esradgn123 Gmzakdmr Benim de sağ kasığım ağrıyordu adetten bir hafta önce Sonra hamile olduğumu öğrendim
Dilarabozdemir Gmzakdmr benimde öyleydi hamileymişim ama tek bi belirtiyle anlayamazsın canım mutlaka test yap hem aklında soru işareti kalmamş olur eşinden gebelik testi işte bence yarın da kan testi veririsn
Siyacus Gmzakdmr canım benimde ağrıyor dünden adetim yeni oldu akitimda var doktora gidicem o zaman oyrenirem neden ağrısını sen test yap istersen rabbim gönlünune gore versin 🙏🙏❤️
umut123_ Gmzakdmr benimde bir hafta var adete ama sol kasığım batıyor akıntım çok arttı baş dönmesi bulantı pembe leke hepsini yaşıyorum. Daha adete çok var test yapmadım sonuç doğru çıkmaz diye. Umarım hepimizde vardır gebelikk 🥺
varbirhayalimiz Canım kasık ağrısı belirtilerinden biri ama tek başına anlamlı bir belirti değil. Birkaç gün daha bekleyip test yapmanızı öneririm, Allah gönlünüze göre versin ☺️
Gmzakdmr varbirhayalimiz Çok teşekkür ederim:)) bugün kaset test yaptım dayanamadım negatif çıktı. Birkaç gün sonra tekrar yapayım
Gmzakdmr Dilarabozdemir Çok teşekkür ederim canım inşallah bende hamileyimdir :)) bir de beyaz sarı akıntı geliyor sizde de olmuş muydu. Test yaptım negatif çıktı kan da vereceğim inşallah
Gmzakdmr Siyacus Çok teşekkür ederim test yaptım negatif çıktı. İnşallah adet olmam :)) bir şey sorayım ben bu ay biontech aşısı oldum acaba o adeti geciktirir mi fikriniz var mı
Dilarabozdemir Gmzakdmr ben reglimden 1 gün önce gece öylesine bir test yapmıştım çok çok silik gözle zor görülen bir çizgi vardı regl günüm de gidip kan verdim 68 çıktı yani öyle çok bı belirtim yoktu regl olacağım diye bekliyordm kasıklarımda özellikle sol tarafta bir ağrı vardı ben regl olacağından diyodm gebeliğimi öğrenince farkettim bu belirtiyi meğer bebişim ben burdayım diyormş. Akıntı konusunda da her zaman akıntım olur o yüzden çok fark edemedim sürpriz oldu zaten
Siyacus Gmzakdmr valla canım ben hiç bir asi yaptırmadım bu konuda birsey söyleyemicem inşallah hamilesindir haber ver mutlaka🙏🙏🙏❤️😘
Sims4 Gmzakdmr benim de tam 5gün gecikmişti geçen ay testler yaptım negatif kan verdim negatif sonradan postlarda bi kaç kişiden daha duydum biontecten sonra gecikme yaşayan olmuş bende geçen ay aşı olmuştum 3.aşıyı gecikmeyi ona bağladım
benito Gmzakdmr umarım hayırlı haberi alırsın. Ben üç doz biontech oldum ama adet gecikmesi yaşamadım canım. Benim de bat 2 mart ve şu an covid pozitifim. Endişeli bir şekilde bekliyorum
Gmzakdmr Dilarabozdemir Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Darısı biz gibi evlat sahibi olmak isteyenlere ❤️
Tulay_salim38 Dilarabozdemir hamile olduğunuzu anladığınızda eşinizle beraber olurken vajinada darlık falan hissettinizmi yada başka birşey kuruluk falan
Gmzakdmr Siyacus İnşallah canım Allah’ın izniyle ❤️❤️ Çok teşekkür ederim. Haber veririm inşallah 🤲🏻 ❤️
Gmzakdmr umut123_ İnşallah hepimizde olsun. İsteyen herkese 🤲🏻 Evet sonuç doğru çıkmayabilir benim iki gün geçti kaset test yaptım negatif çıktı anlamadım ki. sizinki çok erken biraz daha beklemelisiniz hayırlı haberler alırsınız inşallah 🤲🏻
melisaugtr Gmzakdmr benimde solda ağrı ve batmam var. Bat 27 şubat. Ama dayanamayıp kan verdim yarın akşam alıcam sonucu inşallah bebişim bizimledir🤲🏼
Gmzakdmr melisaugtr İnşallah canım bebeğiniz olur ve sizinledir 🤲🏻 Aynısı şu an bende de var batıyor ağrıyor. acaba sonucunuzu benimle paylaşır mısınız merak ettim. Kaset test yaptım negatif çıktı ona göre bende kan vereyim