Msl_ege özellikle temiz içerik arıyorum kızlar dalin unibaby falan değil . ve mustela dışında . mustelanın da içerik değiştirdiği söyleniyor çünkü .
Sedarda Msl_ege Uzmanlar belirli bir süre duru suyla yikanmasini tavsiye ediyor en azından 4,5 aylık olana kadar.Ben o yüzden şampuan,sabun tarzı ürünleri almayı düşünmüyorum,siz yine de kendiniz araştırın tabi ki,ben sadece bilgimi aktarmak istedim🌸
35lavanta Msl_ege ebebeğin markası baby me yenidoğan köpük şampuan hem uygun fiyatlı hem içeriği temiz ben ilk 2 ay falan onu kullanmıştım tavsiye edebilirim oyüzden 🤗 Birde bu tarz şeyler için instagramda muhendisinoğlu diye bir sayfa var bakabilirsiniz orayada içeriği temiz ürünleri paylaşıyor neden temiz yada nesen temiz değil açıklıyor çok güzel
Msl_ege 35lavanta 3 senedir takip ediyorum koray beyi zaten de , mesela baby me nin normal şampuanını aldım . içerik temiz ama oğlumun saçlarını tiftik tiftik yaptı . hiç beğenmedim . olduğu gibi kaldı koca şampuan . temiz içerik olması güzel olması anlamına gelmiyormuş onu anlamış oldum 😅 3-4 seçenek oldu ama işte şampuanı kullananlardan fikir almak daha sağlıklı olacak diye düşündüm
Elfs 35lavanta ben de mühendisoğlunu takip ediyorum baby me ürününü ben de onda görüp temiz içerikli diye bir arkadaşa tavsiye etmiştim burda bir arkadaş beni uyardı, içeriğine baktım ve temiz içerikli falan değil bilginiz olsun.
35lavanta Msl_ege minoriste güzel bir marka bize yaramadı ama görümcem hep onu kullandı yeğenime baya memnun mesela onada mustela olmamıştı bizede en iyi mustela geldi 😂
MelekEzgi Msl_ege memnun kalacağınızı düşünüyorum ☺️ Ürünlerinin içerisindeki aromaterapi yağları bebeğin uykuya geçişini ve daha huzurlu uyumasını sağlıyor. Aynısefa (Calendula) serisini kullanıyorum ben.
Zubidubii Msl_ege naturalive bebek sampuanini öneririm o zman yeni dogdugunda ve sonrasinda oglumda kullandm kokusu yok bi skntı yasamadim
Msl_ege 35lavanta ah işte anladığım kadarıyla deneme yanılmayla gidicez 🥺 her şampuan ger bebeğe yaramıyor demekki .
Deva22 Msl_ege mustela ve hipp aldım henüz kullanmadık hipp ten memnun kalırsak onla devam ederiz diye düşünüyorum
Deletedmom10846 Msl_ege ebebek baby me köpük şampuan almıştım ikinci bebeğime de onu alacağım. Sonrasında yine baby me nin erkek kızlar için bebek şampuanına geçtim halen onu kullanıyorum 3 yaşına girecek oğlum. Memnun kaldım ikisinden de
Bukettt-5 Msl_ege mühendisinoğlu çokta güvenilir değil bezen içerikleri görmezden gelebiliyor reklamcı yani ama prema ve onun anneliği diye bir sayfa var en başından beri takip ediyorum 100%100 güvenebilirsin hem çok sempatik temiz içerikli ürünleri paylaşıyor hemde kimyasalları öğretiyor temiz içeriği bi başkasına gerek kalmıyor kendin tek başınada içindekileri okuyunca anlıyorsun prema sayesinde sayfasına gir zaten çıkamazsın ☺️
Ayselosman Belki 100 kisiye sordum bu konuyu en son rahatsizlanmistim doktor alerjik bi yapin var muhtemelen bebeginde oyle olcak dedi bende artik dusunmeden mustelanin komple setini aldim
Civcivim000 Msl_ege ecowell aldım ben henüz doğurmadım ama araştırırken temiz olduğunu okumuştum kaynaklarım doğruysa
Happyboyy Msl_ege babe markasına bakmanı öneririm. İlk oğlum atopik dermatitti mustela ile başlayıp babe ile bitirdim. Şuan 3 yaşında sebamedle devam ediyorum
Msl_ege Happyboyy benim oğlumda atıpik dermatitti. muatelanın atopik dermatit için bi kremi vardı o rahatlatmıştı sadece . şampuan olarakta kullanılıyordu . 2,5 yaşında benim oğlumda müsteşarı artık bırakma kararı aldım 😅 daha fiyat performans bi şampuan arayışına girdim e bebek markasını aldım , saçları keçe gibi oldu kendime dün jeli niyetine kullanmaya başladım onu . şimdi hem doğacak bebeğe hemde oğluma kullanabileceğim bişey arıyorum masraf *2 olunca şimdi yüksek fiyata deneme yanılma şeklinde gitmekte pek karlı olmayacak ama gördüğüm kadarıyla her şampuan herkeste aynı etkiyi göstermiyor . artım temiz içerikli en düşük fiyatlıdan başlayıp oğlumda denicem kız doğana kadar 😂😂