SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kizlar bu zamana kadar catlak konulu basliklara hep yorum yaptim, krem onerisi soranlara cevap verdim, lierac onerdim. Bu zamana kadar catlagim olmamisti. 31. Haftadayim. Bugun karnimin alt kismini goremedigim icin esime bi baksana dedim catlak var mi diye. Ara sira baktiriyordum ona. Bakti ve catlamis dedi. İnanamadim. Telefonun on kamerasini acip kendim baktim cidden catlamisim. Cok moralim bozuk 😭
Baharun2 SenHepMercimekOlarakKalacaksin hoşgeldin bacım 😝 valla benim de moralim bozuk lazere giderim artık
SerpilG SenHepMercimekOlarakKalacaksin lazerle çatlakların tedavisi var diye duydum valla ben çatlayacağıma çok eminim lierac kullanıyorum bende ama doğumdan sonra lazer yaptıracağım birde. Lieracı sabah akşam mı kullandınız?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin SerpilG 3. Ayimdan beri lierac kullaniyorum. Sadece yatarken surdum. Son 1 aydir sabah aksam sürdüm. Ama ne fayda 😭
Nadiye Bende 30dan sonra çatladım. İlk önce çok küçük bir yerdeydi şimdi sağlı,sollu ,ortalı çatlamaya devam ediyor 😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Nadiye benim suan asiri degil ama catlamaya basladiysa bunun devami gelecek biliyorum ve korkuyorum 😭
SenHepMercimekOlarakKalacaksin DahIia cok kilo aldim bacım sorma 😂😂 zaten kilo almis sekilde hamile kaldim. 66 kg ile hamile kaldim suan 82 kiloyum. 🙈 3. Ayimdan beri lierac kullaniyorum. Sadece yatarken surdum. Son 1 aydir sabah aksam sürdüm. Ama ne fayda 😭
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Mutlukalp hic kasinmadi valla. Hala da kasinmiyor. Rengi hafif kirmizi. Cok belirgin degil suan.
eminergunn Valla bnde 31oldum şimdi korkularım başladı 😱😱😱 ama ben aynada kemdım bakıyorum hiç bişi yok ama şu simit kısımları sanki hafif kızarmış gibi emin olamadım ama karnımda olmasında orayı önemsemiyom pek
SenHepMercimekOlarakKalacaksin eminergunn kuzum aynada hicbisey goremedim ben kendime bakiordum hergun ama goremedim. Kocam catlamissin deyince telefonun on kamerasini acip gorebildim. İns catlamazsin ama sadece aynaya bakma bence 😞
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Birglbiray dogumdan sonra da mi catlak oluyormus yaw nedir bu cektigimiz 😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Saniss01 sorma dun göbeğimi gordum ya basladim aglamaya😂 ciddi ciddi moralim bozuldu. İnsan bi tuhaf oluyor. Bunca yillik vucudun evrim geciriyor ve hicbisi yapamiyosun. Tabiiki oglumdan degerli degil ama hic umursamiyorum diyenlere sapka cikariyorum😂 zaten cok kilo aldim kendimi bedbaht hissediyorum valla
Aysrnur SenHepMercimekOlarakKalacaksin canim aktarda hamileler icin çatlat kremleri oluyo kullanan memnun bence sende almalisin🤗
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Aysrnur herkesin en cok onerdigi kremi kullandim ya bana misin demedi. Fiyati da yuksek lierac in. Ama demekki catlayasin varsa naparsan yap catliyosun. Ama soyle bi faydasi olmus olabilir, belki cok daha fazla catlicaktim. Krem geciktirmis yada azaltmis olabilir. 31. Haftada catladim iste 😒
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Zuzuu ben de 😭 kilo yuzunden moralim bozuktu zaten. Bide simdi catlak eklendi tam oldu.
Ayseguls SenHepMercimekOlarakKalacaksin valla ben lierac kullanıyorum jel formunda olanından Clarins kullanıyorum konsantre olan yag formundan Arada vazalin sürüyorum günlük 3 litre su içiyorum daha da çatlarsam yapacak birşey yok gerçekten