Dudu_123 Barisinannesi bende hep aynı şeyleri yemekten bıktım valla bende bulamıyorum artık 😂klasiklerden tavuk salata çorba yedim 😕
begonvilko Barisinannesi al benden de o kadar. Et sote yedim bir dilim tam buğday ekmekle. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor artık 🤦🏼♀️
minigimveben25 Tek başımayım, şehriye çorbası yaptım sadece bugünlük yeter, çok üşendim başka yemek yapmaya🤩🤩🤩
Barisinannesi minigimveben25 ben dun yedim sehriyeli tarhana yaptım 3 kase ictim biraz abarttim seker 160 olmus ondan da korktum :((( cok uzuldum bebegime
Barisinannesi Dudu_123 tavuk yapayim ben de yarin iyi fikir valla donuyorum dolasiyorum sasip kaliyorum
Barisinannesi begonvilko sebzeyi de ici almiyor bi sure sonra insanin oyk geldi rabbimin gucune gitmesin nimete asla lafim yok ama icim almiyor artik :((
aysnrsvs Barisinannesi kuru fasulye bulgur pilavı salata ekmeksiz yedim. Tabagimdakileri yiyemedim bile acikirim hemen🙄
blueberyy00 aysnrsvs kız kuru fasulye şekeri fırlatır seninkini yukesltmiyor mu 😱 ben çok canım istedi birgün bilmiyordum da pişirip ettim annem geldi üstüne sakın ha çok yeme dedi iyiki demiş az koydu tabağıma iki üç kaşıklık nefsim kalmasın diye ay ona rağmen normalde 125 üstüne çıkmayan sekerimm fasulyeyle 139 oldu
Bendiyebiri Barisinannesi ay çok rahatsızım boğazım falan çok ağırıyor halsizlik var birden sıcak basıyor birden üşüyorum ne olacak böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️ makarna yaptım kanat almış eşimde onuda baharatladım tavada kızarttım yanına turşu koydum yetti valla halim yok ki bişey yapayım bunada şükür dedim 😌
Dudu_123 Barisinannesi valla çok zor birde ben çalışıyorum çok yorucu oluyor yemeğini düşün kahvaltısını düşün ara öğününü düşün hazırla işe götür Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🙌🏻🌸
Bendiyebiri Barisinannesi ya sorma valla 34 haftalık hamileyim bide kendimi zor gezdiriyordum birde hastalık çıktı ☹️ Sıcak su limon bal karışımı yaptım şimdi de onu içiyorum bir umut bakalım 😌