Asiye1997 Ayshe320 onu duydum ama tanıdıklarım zararlı olabileceğini söyledi korkyrm napicam blmyrm doktorum su iç diyor içiyorum ama geçmiyor akıntı çoğalıyor ve ilaçta yazmıyor zararlı diyor😥
Ayshe320 Aysrnur. Elma sirkesini suyla karıştır yarı yarıya olsun ikiside her wcye girdiginde pamukla silceksin Allahın izniyle hiç bişi kalmaz bn okdr ilç kullndım gçmedi hatta bazen içiordum suyla krıştırıp mide ynmasına iyi gelior
Ayshe320 Asiye1997 ewet şükür gçti düzenli kullanınca her tuvalete girdigimde ypıordum kaşıntıyı fln hmn gecirior
Aysrnur Ayshe320 her wc girdiginde silceksin dedin cnm alt bolgeyimi ama cocuk var korkuyorum acikcasi😞
Ayshe320 Asiye1997 zaten enfksiyon oldummu akıntı renkli sarıya dönük oluyor ordn anlıorsun kaşıntı fln oluyo bazn ama önmli olan suyla karıştırmk 1 çy brdagı elma sirkesi 1 cy brdagı su mesela . annem kndi yptı elma sirkesini haxır kullnmmdım bu arada
Asiye1997 Ayshe320 aynen benimkide köy sarı yoğun yani denicem çok sağol inşallah geçerde sağlıkla dogururz sanada hayırlı doğumlar olsun sağlıkla gelsin 🙏🙏🤲🤲
Ayshe320 Asiye1997. Deneyin düzenli uygulayınca faydasını görceksiniz Allahım şifa versinn . amin inşşşallah canım🙏💕
Ayshe320 Aysrnur ewet alt bölgeyi canım bi zararı olmaz canım norml nasıl temizligimizi yaporsak öle pamukla sonuçda içini silmiceksinki vajinanın iç yankları sileceksin pamugu sıkıp
Swraksya Tavsiyem bol yoğurt ayran içmeniz bol su tabi.. Özellikle yoğurdun ve ayranın çok etkisi var.. Ben hilç Bi ilaç kullanmadan 14 olan enfeksiyonu 6 ya indirdim.. Zaten havalar sıcak soğuk soğuk iyi geliyor ayran falan.. Hem de çok faydalı..