Tunahan_rumeysa16 Kürtajsız düşük yaptım Bebek henüz tam oluşamamıştı 5 haftalıkti 9 gün önce. Degerimin düşmesi ic8n takıp ediliyorum şuan değerim 2 tam düşmemiş dedi doktor bu durum cinsel iliskiye engelmdir yani kanamam bitti. Bilgilendirirmisiniz
HEY03D Tunahan_rumeysa16 ben boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Doktor kanama bitince devam edin demişti. Gene de doktoruna danışmanda fayda var geçmiş olsun
gulnur_02 Tunahan_rumeysa16 engel olacağını sanmam 2 kez kürtaj oldum kalp durmasından ama kanama varsa kanama bitene kadar girmemenini tavsiye ederim hem mikrop kapabilirsiniz hemde dini açıdan bilirsiniz doğru değil kanama yoksa elbette sorun olmaz bence rahminizin dinlenmesi açısından 2 3 adet bekleyip tekrar gebelik düşünebilirsiniz. ALLAH kucağınızı boş bırakmasın🦋
Bsrktl Tunahan_rumeysa16 geçmiş olsun öncelikle. bende 5 haftalıkken düşük yaptım. Doktor kanama bitince devam edebilirsiniz demişti. Ama min 3 ay korun demişti bana
Tunahan_rumeysa16 Bsrktl teşekkürler kürtajsız düşüklerde sorun olmaz demişti doktor bir adet den sonra düşünüyorum inşllah cocouk sahibi olmayı. Sağlıkla sihatle tabi once.ozledeki doktorlar farklı söyler belki diye soruşturmak istedim yinede :)
Tunahan_rumeysa16 Bsrktl anladım saolun benim doktorum da bir adet den sonra yapabilirsin sana kalamış dedi hemen düşünüyorum dedim Cocouk sahibi olmayi kürtajsız düşük olduğu için sorun olmaz dedi her doktor farklı söylüyor:)