Deleted27272 Kizlar merhaba iki uc gündür Fazla islak oluyor çamaşırım ama korunmasız ilişkiye girince de böyle oluyordu galiba. Tam kestiremiyorum ama günde 4 5 kez çamaşır değiştiriyorum. Şu gelse ya da bebegin suyu azalsa hissederim değil mi
bgymuk Deleted27272 aynı sorun bende de vardı cuma günü kontrolde doktoruma sordum 37+1 deydik o gün , doktorum ‘bardaktan boşalırmışçasına su gelmediği sürece sorun yok ‘ dedi bol bol su tüket dedi
Tgbpoyraz Deleted27272 hamileliğin başından beri öyle benim hem akıntım çok çok fazla hemde farkında olmadan işiyorum 🤭
okuyor Deleted27272 benim doktorum hemen kontrole çağırdı. Her ihtimale karşı 3 gün arayla su ölçümü yapacak. Suyun azaldığını sızma oluyorsa kendiniz anlamazsınız.
SinemG Deleted27272 benimde öyleydi doktor mantar enfeksiyonum olduğunu söyledi ama bebek için sakıncalı bir durum yokmuş bir danış istersen
Deleted27272 bgymuk çok teşekkür ederim qrkadasimda da olmuş bebegin suyu azalıyor demişler ben 30. Haftadayim ama sabah bi gitsem iyi olacak tereddüt ettim