Deletedmom_85 Kızlar kontrol çizgisi T mi!? C mi? İnternette hep örneklere baktım c kontrol çizgisi sanki t lerde koyulaşıp silikleşme var kafam çok karıştı? Eğer öyleyse bugun baya koyu oldu bu testte şimdi kop koyu olan çizgi kontrol çizgisi mi değil mi?
Hbeyzab1 Deletedmom_85 t çizgisi C çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu olduğunda sonuç pozitif arada koyulaşıp silinmesi normal ciddiye almayın dediğim gibi tam koyu veya daha koyu bi renk olacak
Deletedmom_85 Mavidunyamm süper 😄 aklım takıldı anlamadım gitti bana hep T gibi geliyor kontrol çizgisi diğeri daha silik çıkınca acaba koyu olan mı kontrol çizgisi dedim
Mavidunyamm Deletedmom_85 C kontrol çizgisi yani testin doğru çalışıp çalışmadığını gösteriyor T ise Lh hormununun seviyesini gösteriyor sizinki baya yükselmiş ☺️ benimkide 2 gün böyleydi sonra çatlama olunca siliklesti
Deletedmom_85 Mavidunyamm bugun Bi baskı hissettim zaten yumurtlama olacağımı hissettim ama akıntı falan yok. Doktor herkes de olmaz akıntı demişti zaten 😄 teşekkür ederim cevaplar için bakalım ne zaman silik olacak benim böyle Bi iki gün pozitif gösteriyor nedense hemen çatlamıyo
Deletedmom_85 Mavidunyamm mfk yapıyoruz ya 😄 içim içimi yiyor ama silik olduğunda ilişki olsa diye ama günleri şaşma istemiyorum inşallah böyle daha sağlıklı olur tutunur
Mavidunyamm Deletedmom_85 Yani eğer catlamada mfk ya denk gelmiyorsa yinede yapın siz çatlama en önemli gün çünkü 🎉
Deletedmom_85 Bu arada yumurtlama gördükten itibaren mi sayıyoruz çatladığı zamandan mı? Gebelik testi için. Ben geçmesini beklerim zaten de merak ediyorum
Mavidunyamm Deletedmom_85 Yumurtlama gününden itibaren sayiyorsun bugün senin yumurtlamanın 1. Günü bugünü 1 olarak sayiyorsun 15. Gün ise adet gunun. Yani BAT 8 MART 😊
Asyarslan60 Deletedmom_85 çatlamadan 14 gün sonra ama en net 17. Gün belli olur deniliyor Testiniz yumurtama olmuş gösteriyor değerlendirin❤️☺️
Deletedmom_85 Mavidunyamm dayanamam öyle yaparım herhalde ya 😄 dur bakalım testte ne zaman silik olacak denk gelecek mi gelmeyecek mi bende merak ediyorum 🥺
Deletedmom_85 Mavidunyamm normalde 9 bat 😄 8 9 çok değişmiyor gerçi ama genelde saydığım tarihte olurum 9 bu ay 😄