Zeynepppdyg bkts doktorum değerlendirmelerini yaptı genetik doktrylada görüştük sonucu kabl etti ben doktmu tavsiye ederim çok yardımcı oldu 😢ben çok ağladım 16+ 5 ön sonuç çkmştı dedim ben daha da büyüsn istemiyorum sonlancaksa hareket eder vs aldıramam dedim tavsiym takip ettiğin doktrdnda rapor al ultrason bulgularnı sonra ali hocaya git konuş
bkts Kumpr hayir hicbir bulgu yoktu 12. Haftada ense kalinligi da 3mm di aslinda cok degildi ama sınırda bulundugu icin nifty verdik,bugun 15+2 oldum ultrasonda el carpikligi kafa tasinda odem ve kemik kisaligi da goruldu ve trizomi 18 desteklendi ultrasonda da
Symcakk İl sinirlamaniz yoksa Sami Ulus Beştepe ek binasinda pınar Tokdemir hoca var ona aldirabilirsiniz ben ona yaptırmıştım
bkts Symcakk ben sizi tekrae rahatsiz ediyorum kusura bakmayin lutfen 🤲🏻 Randevu alayim diye mhrsye baktim ama pınar hocanın adi bile cikmiyor orda 🥺 bir de Elif Yılmaz onerilmis ama mhrs de onun bile en erken randevusu 8 martta 🥺 siz nasil randevu aldiniz acaba? Direk hastaneye gidince muayene edilebiliyor muyuz randevusuz?
Kumpr bkts çok geçmiş olsun benim de bebeklerimin birinin ense kalınlığı 5.6 çıkmıştı öyle karar vermiştk amniyosentez için. İçinizi ferah tutun başka doktorlara da gözükün en iyi sonuç veren amniyosentezmiş. Dualarım sizinle inşallah ümidinizi kaybetmeyin iyi haberlerinizi duyalım inşallah 🤲
BanuA bkts canım seni hatırladım konuşmuştuk benimde ense kalınlığı çıkmıştır. Nifty testim daha gelmedi benim. Çok üzüldüm. Allah büyük üzme canını biliyorum çok zor suan bende aynı süreçten geçiyorum. Ankara’da Çağrı Gülümser var ona da fiyat sora bilirsin. Yanlış anlama ama kendim de aynı durumda olduğum icin soruyorum ultrason da nasıl onayladı?
bkts BanuA evet ben de hatirladim🥺 insallah sonuclarin tertemiz cikar 🤲🏻🤲🏻 12. Haftada sadece ense kalinligi vardi ama bugun elde carpiklik ice donukluk kafa tasinda odem ve kemiklerde kisalik da goruldu, hepsi trizomi 18 belirtisi dedi
bkts Symcakk yaaaa gercekten miii 🥺 kisa bir sure hemen arastirayim yarin🤲🏻 Randevuyu gidip hastaneden mi aldiniz nasil aldiniz?
Symcakk Benimde risk vardı biz Ahmet Erdem’e gitmiştik o da çok bilindik doktor. Bizi pınar hocaya kendisi yönlendirdi. Daha sonra hastaneyle iletisime geçtik yarın gidip bir sorun isterseniz kendisi her gün hastanede olmuyor sanırım inşallah rabbim korktugunuza ugratmaz ☹️
bkts Symcakk cok tesekkurler bilgilendirmeniz icin 🤲🏻 Ben artik yolun sonundayim, gebeligim kesin sonlandirilacak, ama daha fazla beklemek istemiyorum 🥺 hareketlerini hissetmeden her sey olsun bitsin istiyorum 🤲🏻 Yarin hemen orayi bir arastirayim
prensesim_66 bkts öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın bende Ankaradayım Zübeyde Hanım doğum hastanesine gidiyorum üçlü tarama testim çok yüksek riskli çıktı down sendromlu olabilir diye ama ayrıntılı ultrasonda hersey normal gözüküyor iki gündür kafam çok karışık amniyosentez istediler ben istemedim benim için bsey değişmeyecek doguracagim dedm inşallah bir sıkıntı yoktur
Symcakk Ne diyeceğimi bilemiyorum boğazım düğüm düğüm… Allah sabırlar versin.. bilgilendirin olur mu beni de
bkts Symcakk Allah razi olsun 🤲🏻 Bu benim ikinci gebeligimdi ilkini 12. Haftada kalp durmasiyla kaybetmistim, simdi de boyle bir sorunlq karsilasinca darma daginim Allah sabretme gucu versin baska bir sey istemiyorum cok zor kimsenin kucagi bos kalmasin kimsenin yavrusu hasta olmasin 🥺
bkts prensesim_66 cok tesekkur ederim aminn insallah kimseler yasamasin 🥺 İcinizi ferah tutun insallah guzelce sagliklica alirsiniz yavrunuzu kucaginiza 🤲🏻 Ben mecburen yaptiracagim amniyosentez cunku agir bir trizomi ve bana zarari var ve cocugumun da yasama olasiligi yok maalesef 🥺
Duygu_12 prensesim_66 Bnden sana tavsiye bnce yaptir kızma ama doğurcam nede olsa deme lütfen bu çok büyük bir aci Bn doğurdum ayinda gününde kucağima alamadim küvezde 7 gün yaşadi sadece 😥 Rabbim kimseyi bu aciyla sınamasin
Rabiaugur prensesim_66 benimde ikili testim normal çıktı üçlü testte yaşa bağlı risk çıktı daha sonra detaylıya gittim bütün organları normal çıktı ama ense kalınlığı çıktı amniyosentez önerdi doktor ama yaptırmak istemedim bugün kendi doktoruma muayeneye gittim detaylıdaki sonucu gösterdim 23+3 te yaptırmıştım detaylıyı bana bu haftada yapılan detaylıda ense kalınlığına bakılmaz dedi yani haftası biraz geçtiği için enseni kalın görünmüş olabilir dedi bilmiyorum kafam iyi ce karıştı ama ne olursa olsun kabülümüz tabiki 24 haftalık olduk artık sonlandırmak gibi bi düşüncemiz hiç olmadı
Symcakk bkts amin.. siz çok güçlü bir bayansiniz bunu da atlatırsıniz.. rabbimin hazinesi cok. Dualarım sizinle .. yarın hastaneye gittiğinizde girişte ki sekretlere değil de direk kadın doğuma gidin olur mu
Bsrrsb2131 bkts benimde ikinci gebeliğim ikizdiler kalpleri durdu yaşadıklarını çok iyi anlıyorum allahım yardımcın olsun istediğin zaman her bilgiyi verebilirim
prensesim_66 bkts çok zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun hiçbir anneyi evladiyla sınamasın inşallah 🤲🙁
bkts Symcakk Allah razi olsun 🤲🏻 İnsallah, her sey bizim icin bu hayatta, ama evlatla sinanmak baska bir seymis🥺 cok tesekkur ederim desteginize 🤲🏻