mlkekayauzun
Arya-12
Vilge
Emrem12
Kızlar yazdıkalrınızı okudum bu konuda sizinle tecrübemi paylaşmak istedim çünkü inanın ölmek için dua ediyordum artık ağrıdan 2 hafta önce çok şiddetli bir şekilde dişim ağrı yapmaya başladı kulağıma başıma kadar zonkluyordu o tavsiyeler hepsi anlık bi rahatlama bile sağlamıyordu ve henüz 11 haftalıktım doktora durumu anlattum bu ağri dişteki enfeksiyon ve iltihap bebeğe çok riskli 1 hafta dayanmaya çalış sonra diş doktoru gereken herşeyi yapsın dedi dayanamadım doktor hamileler için özel antibiyotik verdi iki doktorda onayladı kullandım ve aşırı rahatlama oldu ağrım bayaa azaldı 13 haftaya kadar dayanabildim ama 2 gündür çok aşırı şiddetlendi çünkü dişim gitmiş durumdaydı doktorumun onayıyla bugun kanal tedavi yaptırdım henüz bebeği görmedik ama inşallah iyidir bi sıkıntı yok gibi duruyor. Yani kısacası şiddetli diş ağrınız varsa asla beklemeyin gidin en azından antibiyotik kullanın hamilelere özel var çünkü diğer türlü doktorum bebek için daha zararlı olduğunu söyledi. Size anlatmak istedim Rabbim şifa versin 🌸