1lalis_ 6+1 ken Kalp atisi duyuldu. O zamand kanamam vardı. Doktorum olmadığı için başka doktora gittik 6+4 um kalp atisi göremiyorum cihazım eski dedi. Pek inanamadim durdu mu acaba bebegimin kalbi? Başına gelen var mı?😏😔😔😔
MihrimahVeAnnesiii 1lalis_ Dursa doktor bunu söylemek zorunda. Bazen gerçektende ultrason cihazı kalitesiz, eski olduğundan böyle şeyler yaşanabilir.
tazeannecik1 1lalis_ Benim 7 haftalıkken bile duyulmamıştı devlette kalp atışı aynı gün özele gidip duymuştuk
busraceylan 1lalis_ ses yoksa bile gözükmüyor muydu kalp atışı ekranda mesela benim doktorum bebeğe zarar verdiği için dinletmedi kalp atışını 16. haftaya kadar ama ekranda görüyordum atış grafiğini
MihrimahVeAnnesiii 1lalis_ İçini ferah tut canım haftan çok küçük zaten. Burda çok okuyoruz devlet hastaneleri o haftada kalp atışı dinletmiyor kendisi bakıp geçiyor gerçekten çok eski cihazları var . Panik yapma
m_k34 Eski de olsa görüntüde bı atma görünmesi lazım benimki görünmüstü ama pazartesi gittiğimde kalbi durmustu .