Mucizemannesi21 renginnnock bana 2 defa yaptilar ilki 15 haftaliktim ikincisini 29 haftada yaptilar ayni gun ignemi yaptilar
Sedaaaa2 renginnnock benı bi teste sokmadılar ben negatif eşim pozıtıf oldugu için direk ignesini oldum
hunilimom renginnnock her kan alışında doktorum ona da baktı simdi yine aynı şekilde bakılıyor cunki kızım kanı pozitif
Lime40 Bir kez yapıldı 28. Haftada ama önce indirec coombs testi yapıldı pozitif mi negatif mi ona bakıldı 😊
renginnnock Lime40 banada 17. haftamda yapıldı dedıgınıx testi negatıf cıkınca 7.ayda ıgne olacaksın dedi
Bebekoo Sedaaaa2 ben özel hastaneye gidiyorum ama iğne ücretli mi ücretsiz nasıl temiz edebiliriz iğneyi acaba
Sedaaaa2 Bebekoo bende ozele gidiyordum mor recete yazcam dedi doktor gidip alcaksnz dedi recetesiz 600-1000 tl cıvarı ama receteli 60-90 tl arası fakat ben devlete gittim muayene randevusu oldum dedım uyusmazlıgım var hemen iki dk yaptılar igneyi 15 dk uzandım öyle hiç özelle ugrasmaya degmez yani
mervecetinnnnn Her gittigimde yaptılar indirek coombs testini. Hep negatif çıktı ama riske atmamak adına 28.haftada iğnemi oldum. Üniversite hastanesinde 210 lira gibi bi ücret ödedim. Özel hastanelerde 700-800 civarı yapılıyor diye biliyorum.