Elifgoktug1 35 de doğum yapıp bebeği kuveze girmeyen var mı? Sezaryen sırası bekliyorum 35 iz ciğer geliştirici yapildi sancilarim durmuyor doğum olacak nasipse bebek 38 haftalık çıkıyor inşallah cigerden sorun yaşamayız dua edin nolur😔😔🙏
Simsim60 Elifgoktug1 hiçbir şey olmaz canım merak etme.bende oğlumu 36+0 da doğum yaptım.38 hafalık görünüyordu kayıtlarda.hiç girmedi küveze.3 kg 50 cm doğmuştu.şuan 9 yaşında 🙏🧿🦋hayırlı doğumlar🥰
Esraliiii Elifgoktug1 inşallah vaktinde doğar kilodan ziyade bebeğin ciğer gelişimi önemli tamamlanmışsa bir şey olmaz kuvoze girmez oldu ki girdi çok fazla kalmaz
Mucizem_211 Elifgoktug1 ayy kuzum postunu gördüm şimdi naptınız inşallah doğum değildir erken doğum riskin vardı zaten ama inşallah kuvoze girmez benim yeğenim 35 haftalık doğurdu girmedi eve geldiler korkma 🤗doğum olsa yazarsın merak ediyorum seni
Happybsrn Elifgoktug1 aa doğmuş sanırım bebeğin daha geçen gün konuşmuştuk ya😂😂 Allah analı babalı büyütsün, 🙏 darısı başımıza
Elifgoktug1 Simsim60 ay inşallah sorun yaşamayız bizde Allah razı olsun cnm🌸🙏 Rabbım uzun saglikli ömürler versin🌸
Elifgoktug1 Esraliiii inşallah cnm kuvozde daha 1 saate akıbeti belli olacak bakalım hayırlısıyla gelir yanıma insallah🌸😍🙏 darısı tüm bekleyenlere olsun 😍
Elifgoktug1 Civcivvmomss hiç bilmiyorum 38 38 diyip geçtiler bilmiyorum almak çok zor ağızlarından cımbızla laf aliyoruz
mucizegebelik6 Elifgoktug1 kuzum doğunca o kilo ile aynı olmuyorlar Kİ. Ve 34. Hafta doğum yapanların bile kuveze girmeyebiliyor o yizden korkma. Solunum sıkıntısı olmazsa seninle taburcu ederler ☺️
Mucizem_211 Elifgoktug1 rabbime şükürler olsun kuzum Allahım sana bağışlasın çok çok sevindim iyi olduğunuza nolur banada dua et bende sağ salim alayım kucağıma yavrumu😇😇
Elifgoktug1 Mucizem_211 Amin çok sagol Allah razı olsun cnm🥰🙏 Rabbım sizede sag salim hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰🙏
Ceylin680 Elifgoktug1 evet benim doğum yaptığım hastanede bir bayan 35 haftalık oğlu olmuştu 2300 gramdi kuveze girmedi.hatta ben çok küçük olduğu için şaşırmıştım.bana anlatmıştı .20 gündür yatiyom hastanede açıklığım vardi.bh gün doğum oldu demişti.yani ciğer gelistirici yapıldıysa girmez küveze