Merveerdmm Hamileyken özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Yaptırdıysa ne kadara ve neleri kapsıyor hangi sigorta bilgi verebilir mi?
HilalEyce Merveerdmm medican da yaptırdım muayene ve doğum ekstra doğum dan sonra bebek ve benim bir kaç muayenem 4250 civarı neleri kapsıyor derseniz eşim yaptırdı tam bilmiyorum ayrıntısını
Nil2736 Merveerdmm acıbadem benimde.10bin teminat. Muaneler tahlillerde burdan düşüor. Doğuma kadar yetmicek galiba. İlk doğumumda sene yarısında hamile kalmıştım ve sene başında yenilenmişti. Bi kaç ay sonra doğum yapıp elimi kolumu sallayarak para ödemeden çıkmştm. Ancak bu hamileliğim aynı seneyi kapsıo ondan yetmicek. Artık elden vericez yetmeyen kısmını
Haziran07 @Merveerdmm merhaba bizim Türkiye Sağlık sigorta doğum limiti 11.000TL ama özelde takipliyim muayene ücretleri de bu limitten düşüyor, doğum dahil kapsıyor, doğumdan sonraki 1 hafta sanırım bazı testler ve kontroller oluyormuş onu karşılamıyor
Dmteyll Ayseeeckm yapilmiyor dün sorduk canım hamile kalmadan 1 yil once yapilmasi lazimmis dogumu karsilamasi icin
dygacng Ayseeeckm merhaba dün tesadüfi karsıma cıktı hamileykende yapılan policeler cıkmıs arastırabilirsiniz iki can diye geçiyodu sanırım
Merveerdmm İstanbulda yaşıyorum. Sigorta firmaları ile görüştüğümde sadece Japon bir firmanın yaptığını ve medicana hastaneleri için geçerli olduğunu öğrendim. 8-9 bin arası fiyat veriyorlar