TazeAnne06 seyma-02aslan betanın artışlarıyla hiç alakası yok canım benim beta sanki tek çocuk varmış gibi arttı hani 200lerdeyken birden bire 1500 falan olmadı mesela ama 16+4 ikiz annesiyim çok şükür 🤲😊
Oylumbaska seyma-02aslan biz iki kese gördük ikiz dedi doktor geçen hafta da kalp atışlarını duyduk ikisinin hiç beta diye birşey ölçmedi nasıl ölçüyoruz bu değeri ???
seyma-02aslan TazeAnne06 beta hariç belirtiler yaşamış mıydınız farklı olarak? İdrar sıklığım aşırı fazla benim. Bide karnım alt tarafı şiş
Pembekurdele seyma-02aslan bende aşırı yorgunluk ve aşırı kusturmayan ama süründüren mide bulantılari vardi ikiz gebelik olduğu 7. Haftada kalp atisini duymaya gittigimizde belli olmustu
TazeAnne06 seyma-02aslan başlarda farklı olarak bişey yaşamadım ama 16. Haftadayız karnım 6-7 aylık gibi 🤭🤭🤭
Esmahusna47 Yanlız ben hamile deylim 16 aylık oldu ikiz kizlarim var benim hiç bişey değişik deyildi hamileyken iki doktora gittim ikisinde ikiz demedi 3 buçuk aylığım da cinsiyet öğrenmeye gittim ikiz olduğunu öğrendim
Oylumbaska TazeAnne06 yaaaa karın çok mu büyüyor ben zaten kiloluylen hamile kaldım 70 kiloyum 8 haftalık kilo alımı ne zaman başladı?
Dygsacli 13.haftadayız iştah kapanması devam ediyor… Beta hcg 4e katlamıştı o zaman şüphelendik ama keseler çift görününce doktorumuz emin oldu
Melissa_20 Dygsacli 0sag salim olsunlar canim bende beta 4218cikdi doktorum ikiz olma ihtimali ola bileceyini soyledi ama laborotoritadan asli ola bileceyinide soyledi adetimden 2gun kecmisdi beta verdiyimde cumaya randevu aldik bakalim hayirlisi
ikizannesieda 14.haftadayım bugün doktor biri için %90 kız dedi diğeri içinde kız olma ihtimali yüksek dedi sizler kaçıncı hafta da öğrendiniz cinsiyetleri